ark. hemen konuya girmek istiyorumBenim sorunum insanlarla iletişimkurmakta zorlanıyorum bu yüzden çevre ile ilişkilerim zayıf ve bu bütünüyle hayatımı olumsuz yönde etkiliyor ve özellikle bu durumum işyerinde çok sıkıntı çekmeme sebep oluyorbudurum ruh halimi içten içe yıkıyor bu senede oss sınavına hazırlanıyorum bugüne kadar yaşadığım olumsuzluklar yüzuünden hayatım istediğim ynde olmadı.buyüzden kendime yeni bir başlangıç yapmak istiyorum fakat oss yede bu ruh halimle konsantre olamıyorum şuan telkinlerden ego ve suçluluk duygularını 1 aydır topluluk karhşısında konuşma yıda son 3-4 gün önce ekleyip dinlemeye başladım acaba bu TELKİNLER BENİM BU DURUMU NEDERECE FAYDASI OLUR ayrıca neyapmalıyım oss yemi yoksa bu ruh halimi düzeltmek içinmi daha çok çaba sarfetmeliyim şuan bile bunları yazarken bile kendimden utanıyorumkendimi çok zayıf ve güçsüz hissediyorum ARK. CÜMLELERİM BİRAZ KARIŞIK OLABİLİR BU BENİM DÜŞÜNCEMİN KARIŞIK OLAMASINDAN VE NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLEMEMDEN DOLAYIDIR BANA BİR YOL GÖSTERİR SENİZ
SEVİNİRİM ÇÜNKÜ DÜŞÜNCELERİNİZE DEĞER VERİYORUM teşekkürler.............................