Ben haşarı bir çoçuk olduğumdan annem beni 4-5 yaşlarında psikoloğa götürmüş herhalde benim kıızm normal deil diye düşünmüş olacakki neyse efm istanbulda zamanın en ünlü psikolog bir dr. çifte götürmüş almış randevuyu ,beni anlatmış onlara sonra annemi dışarı çıkarmışlar ve bana bir takım sorular resimler falan sormuşlar sonra annemi çağırmışlar sizin kızınız üstün zekalı demişler annem

diye kalmış ve üstün bir özgüven sahibi bu yaşta demişler bizi bile hayrete düşürdü demişler bunuda bana sordukları bir soruya verdiğim cevapla anneme açıklamışlar:
soru şöyle : kayalıkların arasında bir kaç ağaçtan birinde bir kuş yuvası varmış bu yuvada anne baba ve çoçuk kuş varmış belli bir zaman sonra fırtılanı bir günde çoçuk kuş yuvada tek başına aç kalmış anne babasıda gelmemiş bu küçük kuş ne yapmalıki karnını dyursun

benden gelen cevap şu:
yavru kuş anne babasına bakarak uçmayı zaten öğrenmiştir havada rügarlı olduğu için uçsun kendine yem bulsun demişim
gözün karalığına bakarmısınız bendeki 44 bu ve benzeri sorular ve resimler sorgusundan sonra üstün zeka harika çoçuk olduğuma karar vermişler.
haaaaaaa yıllar sonra annem benden bişi olacağını sanarak ilkokul bitiminde robert kolej sınavlarına soktu beni 500 kişi arasında 3. oldum ama sondan 3. oldum