Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2007, 11:25 PM   #47 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor

Alıntı:
sances Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
karşısına çıkmalı mıyım sf li olmama rağmen?????????
lütfen yardım ağla
ne duruyorsun..sf li olmak aşık olmana engel değil..belkide telkinleri eyleme dökme zamanı gelmiştir...sf yi gitmesi için birazda zorlamak lazım...bak bana, neler yaptım defolup gitmesi için..istersen aşama aşama gerçekleştir, özgüveninin ne kadar güçlü olduğunu anlamak için senin gözünde küçük olan adımlarla başla..örneğin önce arkadaşlarının bir toplantısına katıl..orada normal kız arkadaşlarınla muhabbet et( tabii sen bunları zaten yapıyormuşsun bende boşuna konuşuyormuşum) ama bu sadece örnek...ilk hafta yapamadığın bir şey yapmaya çalış..şöyle kenarından kıyısında seni çokda zorlamayacak bir şey..( ben pazara çıktım..kimseyle kavga etmeden ve bayılmadan eve gelmeyi başardım..ama ilk seferinde pazarın en kenarında yaptım alışverişimi..kalabalığa girmeye korktum..sonraki hafta pazarda kalabalığa girdim..bacaklarım titriyordu..içime fenalıklar geliyordu..pazar günü kahvemi aldım..deniz kenarında içitim..birisi yanıma gelip konuşacak diye aklım gitti..otobüse bindim..arkadaşlarıma gittim. vs ) en son ne yaptım biliyormusun cumhuriyet mitingine katıldım..sloganlar attım..milyonlarca insanın arasından bayılmadan çıktım..uzun lafın kısası...beş kuruş verdiler dışarı çıktım..on kuruş verdiler içeri sokamıyorlar.. sende don juan olurmuşsun..neden olmasın? saygılı sevgiler