Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 01:25 AM   #40 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Selam günlük,
Geçenlerde gene gecenin bir körü vakti uğradım sana,yazdım yazdım çok mutluydum...Şimdi baktım onlar yok...
Neyse...
Hayatımdaki değişimler güzel...Affedici olmayı,kin tutmamayı öğreniyorum...Hakikatende artık insanlara karşı daha anlayışlıyım...Kendimden bunu beklemezdim...Bu durum beni çok mutlu ediyor...
Çekim yasası ile ilgili küçük bir çalışmam olucak bu hafta...Msnde çok uzun zamandır konuşmadığım bir arkadaşımla konuşmayı planlıyorum...Biliyorumki işe yarayacak ve konuşacağız...Ve onunla bir gün öyle bir konuşma yapmıştıkki(o konuşmayı hayatım boyunca unutamam)o konuşmada konuşan insan olacak karşımda,son zamanlardaki boş ve anlamsız insan değil...
Geçenlerde çekim yasası ile ilgili gene somut bir deneyimim oldu:)İnanmayanlar bile sayemde inanıyorlar ve saygı gösteriyorlar:)
Babamın işleri bozulmuştu,hiç iş yapmıyorlardı resmen sinek avlıyorlardı,annem fln baya kaygılılar off hiç iş yok napacağız parada yok fln diye düşünüyorlardı...Ben her defasında açılacak işler bak görürsün 2 haftaya kalmaz başlarını kaşıyacak zaman bulamayacaklar diyordum,annemde aynı şeyi telkin etmeye başladı,bi baktık hakikaten 2 hafta sonra açıldı işler...

"Bu haftaki deneyimimde başarılı olacağım ve o arkadaşımı tekrardan kazanacağım,tekrardan düzgün ve anlamlı konuşmalar yapacağız..."