Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 12:01 PM   #9 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: İç Dökümü

karşılaştığımız olaylara farklı düşünce kalıplarıyla bakmaya başlarsak.. olayların değişik yönlerini görebilir yeni anlamlar yükleyebiliriz...

yaşadığımız bir uyarımı....

kişi ile olan arkadaşlığını değerlendirmek onun ruh dünyasını tanımak için bir uyarı mı aldın.. bu şekilde davrandığı için onunla ilgili bir şey öğrendin..
niçin içinde art niyet yok diyorsun ki ... içinden geçeni olduğu gibi herkesin içerisinde senin incineceğinide bile bile söylemiş...
hala içinde ki saflıkla onu koruma kalkanına dahil ediyorsun... belki de bu davranışı ile arkadaşlığınıza yeni bir yön verme zamanı gelmiştir...
bu arkadaşlık bu emeğe değer.. devam ettirmem için elimde daha fazla sebep var diyorsan o zaman onunda seni anlaması gerektiğini ona öğretmelisin..
ama bir öğretmen bilinci ile yaptıkların ona çok şey katsa da onun yaptığı gibi incitmeden olmalı bu durum...

o içinde kini söyledi ve rahatladı.. sen içinde kalanla ruhsal yaranı tedavi etmeye çalışıyorsun.. sende söyle ve sonuçları ne olursa olsun sorumluluğunu üstüne alarak bir basamak yukarı çık bu konudan..

hayat enerji olarak almak ve vermek üzerine kurulu olan bir dengedir... senin ona verdiğin bir enerjiydi ve o bu enerjiyi itti... bunu iterken yanında neler kaybettiğinin farkında olmadan ne yazık ki.. almayı bilmeyen ve buna şükran duymayanlar ne yazık ki bilmezler de vermeyi sevgi ile ... bu onun içinde ki düz kalıp sevgi adı altında ki sevgisiz kalışının yansımasıdır...

bu durumda onun söylemiş olduğundan ziyade içinde bulunduğu ruhsal dünyasının zayıflığına üzülürüm ben...
verdiğim benim ruhumun güzelliğidir çünki.. davranışı onun ruhunun yaralı yanı...

kendini keşif yolculuğunda etrafımızda olan olaylar bizim yansımamızdır... belki bu senin daha önce yaptığın bir daranışın yansımasıdır.. yada yapmaman için bir uyarı ama yapacak olmanıda kabul ederek affetmeyi tezahür etmenin bir yolu... her şeyi afettim dediğin günlerdeysen eğer bir affetme örneği sunmalısın ruhunun zenginliğine...

bu durum değerlendirmesi işte böyle hangi açıdan baktığımızla ilgili olarak sürekli farklı boyut kazanır...
sen hangi aşmada isen ruhunun o penceresinden bakarak not verirsin olaylara...

asl olan şu ki doğru olanı yapıp onun için önemli olan bir günde onu onurlandırdın verdiğin hediye ile.. hediyene verdiği cevap onun ruhunun bulunduğu sınıfın göstergesidir..
senin durup düşünmen için değil ne kadar hızlı yol aldığının ne kadar fraklı olduğunun işaretlerini yaşamaya başlamandır.. enerjin yükseldikçe çok sevdim dediklerinden bile yolların ayrılır ister istemez...

ya senin enerjin yükseldiği için ya onun enerjisi yükseldiği için.. bu noktada durup düşünüp sonra yola devam etmek gerekir..

sevgiler...