Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 01:04 PM   #93 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Öğrendiklerim

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
asisler bişi sorcam... dusun
niye sanal hayvancağız olan kediyi alıp adını inek koydun yahu...
bizim petshop ta inek yokmu yoksa....

pisimbat sen ne diyon bu konuya...
türünü değiştirmeye çalışıyo gibi geldi bana... wave

üstlelik möööö dedirtmiş kediciğe..
ana ben burayı okumamışım yahu neler olmuş hele

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
pisimbat gelsin möööö diyebilcek mi senib bakalım.....

yaaa anlayamadım.... dusun

niye pisiciğe zorla mööööö dedirttiğini,yazık doğalını bozmamak lazım pisilerin...

44 yahu asisiler bak bakım sen buraya azıcık hadi kedi aldın besliyorsun adı neden inek neden möö dedirtmeye çalışıyorsun kediyi maymun edicen oğlum yahu şaşkın
ayrıca sen ne yaparsan yap dir sen boşuna mööö dedirmeye uğraş o bildiğini okur

birde şu var artık yabancı dil bilmek lazım bu açıdan da yaptığın hayırlı bişi yani birde pc kullanmayı öğret ehh yabancı dilde var inekçe daha ne olsun dimi kardeşim

yanlız işkence yapma olurmu bilemediği vakit tırmalarım bak burda dayanışması var ona göre asisler efendi wave 44 44