Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 02:37 PM   #23 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Evet ilginç bir yer uzun süre uzaylı gibi yaşadım burada sürekli buradan yakınır dururdum. Hep buraya ait olmadığımı söyler dururdum. Sonra farkettim ki yaptığım her eleştiri bana sıkıntı olarak dönüyor yani ağzınızdan çıkanı dinliyor dinlediğinizi çoğaltarak yaşıyorsunuz. Önce şikayet etmekten vazgeçtim.
Buradaki çok çeşitlilikten birsürü şey ögrendim.
Mümkün olduğunca az şikayet ediyorum artık. Mümkün olduğunca az geri dönüş yaşıyorum. Burada çok okuyabiliyorum.
Sürekli yenilenen biryer ve sanırım eskisi kadar beni rahatsız etmiyor.
Eskisi kadar soyutlanmış yada izole olmuş hissetmiyorum. Çünkü biliyorumki bunu bana yapan benim. Dışarıdan gelen etkenlere karşı duygu yükleyen benim...
Uzun süre yanlız yanlız değil kendimi yanlız bıraktığım bir zaman yaşadım.
Ben kendimi yanlızlaştırdım.
İçimde incinmiş bir çocuk var bunun çok farkındayım. Bu kadar farkında olmak beni bu kadar kırılgan yaptı. Herkezin yaşantısında zor zamanlar var önemli olan bu zor zamanlarda nasıl davrandığınız nasıl hissettiğiniz aklınızı nasıl yansıttığınız.
Ben reddedilmeye karşı çok zayıfım. Öyleyse sıkıntıyı biliyorum bundan sonra yapmam gereken yöntem belirlemek yada belki çok önceleri böyle düşünseydim. Zaten depresyona girmezdim.
Artılarım neler kendi doğrularıma bağlıyım bu bazen iyi bazen kötü ama beni sürüklenmeden kurtardı. Yoksa bu kadar sevgi ve onaylanma ihtiyacı beni sürükler götürürdü. Bu benim direnmemi sağladı olaylar karşısında...
Ben kendimi böyle korudum. Kimden bana dış dünyadan bir saldırı gelmedi burada demekki bir yeniden gözden geçirme yapmam gerekiyor. Herzaman geniş büyük bir aile istedim ilişkilerin çok iyi olduğu, bunu sağlamak içinde çok uğraştım, sonra bu gün artık böyle düşünmüyorum. Bunu tek başına istemen yetmiyor. Diğerleri bu isterse bir anlamı var. Biraz geç belki ama sonunda en sonunda bunu kabul ettim ya. Allaha şükürler olsun. Burada işte burada çok saplantılıyım. Hala kendim bunalmış hissediyorum içimde yıkık bir duvar var ben bu tuğlaları nereye dizeceğimi bilemiyorum. Sadece bir iki parçanın yerini biliyorum...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla