Ynt: siyah inciler Affetmek zorlu bir süreç ama biryerden başlamak gerekiyor. Affetmek, kabullenmek yeniden çerçevelemek ve yolumuza devam etmek. Eğer bir yolumuz yoksa bir yol yapmak dünkü kadar yaşlı değilim bugün....
Dediğim dedik bir insandır annem çok çaba sarfettiştir kendi istediği şeyi yaptırmak için bana çok uğraşmıştır. Çok dirençliyimdir baskıya. Kendi doğrumu kendim bulmak isterim. Başkalarının düşüncelerinden çabuk etkilenir. Kurmalı bir oyuncak gibidir onu önce etkiler sonra yönlendrir sonrada keyifle seyrederler. Güçlü olduğumu düşünür içimdeki çocuğu göremez bir sıralama yapmıştır ben küçük kız büyük kızkardeşini sayacak sevecek o onu sevmesede bir ast üst ilişkisi ister ama firenlememiş dzginleyememiş geri hizmette tutamamıştır. Asi yanımı törpüleyememiştir. Sen der ablana şunları şunları yapmadın.
Ben anne tüm yarayan kanalarımla bu gün seni affettim. Sana huzur diliyorum. Bu hayat bana verilmiş bir hak onun kalan kısmını gönlümce yaşamak istiyorum. Kendi mutluğumu ertelemek, hayattan vazgeçmek bunları geride burakıyorum. Yolunuz açık olsun, yolum açık olsun... |