Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 10:05 PM   #16 (permalink)
hava-hoş
Üsteğmen

Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hava-hoş is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: fund un günlüğü..

9. günümdeyim ve bugüne kadar 2 olağandışı şey yaşadım... aklımdan geçen şeyler pat diye oluverdi...geçengün içimden mızmızlanmak geldi ve yemeğe de misafirim var ... ve ben bu misafiri kolay yollu nasıl savarım diye düşünüyorum.ama içimden hiiiiiççç kalkıpta bi zahmet mutfağa gidesim yok...ama bu aradada içim içimi yiyor son dakikaya bırakıyorsun hazırlığı bak çok sıkışacaksın diye de söyleniyom kendime...aaaa bi baktım o düşüncelerin aşamasında bir telefon ve eşim misafirler gelmiyorlar demez mi.... anaaaaaa oldum -ki yanlış anlaşılmasın ben misafiri çok severim ve ilk defa bir misafir öncesi böyle bir durum yaşadım....-şimdi bu ne????

telefonla konuşuyorum arkadaşımla ..ve çok ciddi bir konuya girdi kendisiyle ilgili ve ben de dinlemek için hiç müsait bir durumda değilim zamanla yarışır durumdayım...ona sonra görüşelim falan bile diyemiyorum,,çünkü gerçekten konuşmaya ihtiyacı var ama bende zor durumdayım...neyse aa bi baktım hat kesildi ben aramadım bi daha o da aramadı .aslında üzgünümde ona tekrar dönemediğim için ,,her neyse ertesi gün aradım ve dün konuşmamızın yarım kaldıını söyledim .evet kesildi dedi .e neden bi daha aramadın dedim..i"nanır mısın darılma ama,,ne elim gitti ne içimden geldi dedi bi kuvvet beni geri attı dedi" ve dünkü kaldığımız yerden devam ettik konuşmaya..... bi de bu neeee???şok oldum kaldım yaaa ... bunlar benim telepatiyle her iki olaydada gönderdiğim şeyler mi ki anlamadım gitii.....