Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2009, 08:32 PM   #8 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

Alıntı:
the desert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ayşegul canımm sorma benım ruh ıkızımd ecok tembel...yanı şole duşun hem tembel hem de ck uzaklrdan gelıosa bıde bens anırım 50 yaşımd akavuşacam..acaba ruh ıkızının cabuk gelmesi için bı telkın varmı onumu dınlesek ayşegülllllllllllll:D:D:D
inancımızı hiç kaybetmemiz gerekiyor canım benim ben yeminliyim mutlu olmaya kendime söz verdim ister gelsin ister gelmesin ben herseye ragmen öyle mutluyum kı ama gelirse ki duysun bunu benimle birlikte o da cok mutlu olacak.
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla