Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2007, 11:17 PM   #164 (permalink)
PAMİRNAZLI
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Benim Güncem

Arkadaşlar iyi akşamlar. Sitemize büyük geçmiş olsun.
Bugün biraz daha iyiydim. Alışmaya başladım sanırım haftaya daha rahat olurum.
Bu arada yerine başladığım arkadaşla beraber çalışıyoruz. Ona çok üzülüyorum yılbaşında işsiz kalacak ona cv hazırladım iş başvurusu yapıyorum onun adına.
Bugün ona eğer isterse işine deva edebileceğini söyledim. Ben giderim sen benim yüzümden ekmeğinden oluyorsun dedim. Bugün öptü beni ve teşekkür etti. Bu sayfa kapandı benim için dedi. Yemeğe çıktık beraber baya konuştuk ben ona paket programlarını öğretmeye başladım. Oysa onun bana işi anlatıp devretmesi gerkiyordu ve o bunu yapmıyordu. Bu akşam üzeri benimle konuşmak istedi. Çıktık ve konuştuk. Yemin etmiş km olursa olsun işi öğretmeyeceğim demiş. Çünkü ona kimse anlatmamış o kendi kendine bir sistem oluşturmuş. Ama beni çok sevdiğini söyledi ve bana işi devetmeye hazır olduğunu söyledi. Bu akşam oldukça geç çıktık işten saatlerdir bana yapacağım işi anlattı yarın erken gideceğiz anlatmaya devam edecek buna karşılık bende ona genel muhasebenin mantığını anlatmaya karar verdim evime davet ettim. Çocuğunu alıp gelecek. Sanırım biraz daha rahatlamamın nedeni bugün kurduğumuz iletişim oldu. İşimi sevmeye başladım. Gerçi hala emanet hissediyorum ama tam ısınmam arkadaşın ayrılmasından sonra olacak. Yinede hayaller kuruyorum neler yapacağımı programladım ofisimde. Uzun zamandır ilk defa asistanım olacak ve kendime ait bir ofisim... Hertarafı kameralarla çevrili olsada.....
Seni seviyorum işim.. Seni olduğun gibi aldım kabul ettim.