Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2009, 12:24 AM   #80 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough

Alıntı:
banuh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili perilice, bence sende harikasın

teşekkürederim banuh o senin güzel harika gören gözlerin bence sende harikasın

shamicim canım inanki yazını yeni okudum ve sanırımki geç kaldım... Olsun demek ki bu şekilde hayırlıymış endişelenme canım çok iyiğim tahmin ettiğimdende iyigim kundalin reikisinin çok sert bir enerji olduğunu biliyordum ama 1 saat uyuyacağımı tahmin etmemiştim yeni kanlktım önce kendime sonrada babamın agrıyan koluna kundalin reikisi verdim babam memnun bir şekilde yatagına gitti ben yokken kolu epey agrımış sanırım aradaki farkı hemen çözdüm bilmiyom ne kadar doğru tahmin sen benden daha iyi bilirsin usuki reikisi yumuşak bir reiki ve rahatsızlığın özüne indiği için uzun süre tedavi şekli kundalinde ise sert bir enerji enerjisi bayada güçlü ve hemen etkisini gsteriyor gibi geldi bilmiyom belki yanılıyorumdur fakat bu şekilde hissettim nedense ama tatlı bir uyku uyudum

Bu arada arkadaşımın babası neden dün akşam hareketli olduğunu şimdi çözdük acaba ne oldu diye düşünüyorduk sanırım sendin canım çok teşekkürederim arkadaşımın babası hakkında bilgi istemişsin arkadaşımın babası bel fıtığı ve doktor ameliyat demiş iki hafta sonra ameliyat tarihi belirlemek için gidecek tekrar doktora inşallah ameliyata gerek kalmaz sanırım bu bilgi işine yarayacaktır bu arada herşey için teşekkürederim ....

bu arada arkadaşlar ben teli duymanın heyecanı ile sıcagı sıcagına girip duygularımı aktarmıştım onu biraz daha açayım ben iki nokta kuantum araştırmaları yaparken mumin arkadaşımın diğer arkadaşlarında yardımlarını istiyorum benim göremediğim püf noktaları görebilmek için hemde bu arada yazara ve yayım evinede saygımdan dolayı kitabı aldım ve okuyorum bu arada muminle konuşurken kulağım için iki noktalama istedim çünkü bana gre imkansız olanlardan biri ve iyileşeceğine inancımda sonsuz mumin arkadaşımda bunu kabul ederek ne yapmam gerektiğini yazarak bende kendime iki nokta yaptım pazar akşamı idi tabiki bunuda unutmam gerekli o ğün ne çareki unutamadım ertesi gün kurs telaşi ile unuttuğum anda tel görüşmesini yaptığımda inanamadım çünkü aradaki farkı çok iyi hissetmiştim ve o anki duygu yoğunluğu ile gelip arkadaşıma yazma ihtiyacı hissettim ve halen o ğünkü duygularım aklıma geldikçe tel görüşmesi vs heyecanlanıyor benim için gerçektende çok güzel bir şey imkansız diye bir şey olmadığını bildiğimi bu sefer gözlerimde görmüş olmanın heyecanını duyyorum.... işte o yazının özeti özetten ziyade detay oldu da idare ediverin artık gelişme bu şekilde oldu.

benim uykum geldi buğünkü uyumlamanın detaylarını istemeyin uyumlamanın 15. dk sın dan sonra tatlı bir uykuya daldım bakalım notlar gelsin çalışmalara başlayacağım

buğünde kundalin reiki bir le taniştim ve kendimi geliştirme yolunda ilerlemeye devam ediyorum hayat benim için çok güzel bir oyun bahçesine dönmeye başladı benim gelişimimde yaşadıklarımı hayatı anlamlandırmama ufkumu genişlemesinde beni destekleyen hayatım değişti ailesine çok teşekkürederim ...

sevgiyle kalın