Ynt: siyah inciler Evet troidlerde sorun yok. Hormonlara bakılacak. Kilo muhabbetine gelince ya çok güzelim ya çok çirkin bir orta yol bulmak istiyorum...
Çekim yasası ile neyi çekmek istiyorum "Dostluğu çekmek istiyorum bol bol arkadaşım olsun istiyorum " genelde aile içinde görüştük biz ne büyük hata... Çok fazla açılmadık açılamadık diğer insanlarla ilişkilerimizde çok sınırlı kaldı arkadaş çevremiş ve ayrıca artık doyurmuyorda bu ilişkiler beni yanlız kalmamak için değil tat aldığım için ardaşlık edeyim istiyorum. Kendim olduğum kendime değer katabileceğim insanlar çıksın karşıma istiyorum. Akşam oturmaları istiyorum. Masa başı sohbetleri...
Ailemle ilişkiler bölümüne gelelim. Sadece telefonla görüşürüz. Bayramlarda birbirimizi ziyaret ederiz. Protokol ziyaretleri ben annemlere gitmeden önce zaten bir fasıl dedikodu seansı yapılmıştır. Neden mi anlatıyorum bunları amacım şikayet değil bu faslı bitirdim artık içimde böyle bir his yok şu an sadece size bir ffotograf sunmak istiyorum. Ayrıca sunduğum her fotografta daha bir rahatlıyor beynimin içi temizlik yapıyorum yer açıyorum yeniden düzenlemek için. |