Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2007, 12:22 PM   #53 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Kim yapar dedikoduyu kim başlatır sürekli aynı insanı çekiştirmek nasıl bir tat verir bilemem. Bunu daha önce farklımı yaşatım tabiiki değil ama evlendikten sonra belki müdahale şansı azalınca hergeçen yıllar dozu arttı . Sonra yönetebilmek için küsmeler barışmalar.
Eveet dedikoduyu annem başlatır ablam körükler kardeşim devam ettirir. Tamda biz kapıyı çaldığımızda saldırı pozisyonuna yani tam kıvamına gelmiştir annem...
Hatta zaman zaman halam bile tat almak ister benim bu mağdur halimden. ve benim küçük kardeşim işte bilemez ne yapmak istediğini bir taraftan annesini küçük oğlu olmak ister bir taraftan kendi onun kısmeti değişir bazen ben gibi muamele görür. Bazen tam tersi. Yalanda söyler annem söylediklerini desteklemek için söylemediğim şeylerde söyler. Böyle devam eder bu döngü.... Yoğurmak ister pasif görmek ister. İçimdeki benle dışımdaki ben farklı farlıdır kilolarım gibi yada yaşxantımdaki bir çok şey gibi işte bu fotograf. Şimdi başka fotograflar çekmek istiyorum kendime hayatta ben neredeyim. Sürekli bazı şeyleri yapamamış bir evlat olan ben mi. Yoksa hayattan mutluluk huzur dolu dolu yaşam siteyen ben mi . Hayat bir seçimse seçmek hakkı verilmişse hepimize içimdeki sıkışmışlıkla devam etmekmi . Oğlumun deyimiyle "ezik" bir benmi yoksa ben mi. Yıllarca sıkışıp kalmışım ne ben olabilmişim nede EZİK'lik dosyasını kapatmak mı ?
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla