Merhabalar efenim,günlüğüm,kıymetimis:)
Moralim çok güzel,kafam güzel ama içmedim,bu durum dahada güzel...
Tlkinleri bu hafta fazla dinliyemedim,ama yinede kendimi iyi hissediyorum...Bugünden itibaren tekrardan başladım...
Sabah gördümki kilo vermişim ben...O kadar belliki,herkes söylüyor...Sen çok kilo vermişsin diye...Çok mutlu oluyorum...Ve cidden şaşırıyorum...Bir yıl boyunca rejim,diyet,spor herşeyi yap ama ancak 4 kilo ver,bıraktıktan sonra 1 hafta sonunda geri al...
Şimdi ise böyle bir sorunum yok...Rejim ve diyeti NilGün'ün dediği gibi kilo almak durumunda olan insanlar yapmalı...
Şimdi ne yapıyorum peki?
Bi kere ben sağlıklı beslenen bir insanımdır...Çok fazla fastfood yemem,hiç aram yoktur...Ağır yağlı yemekler yemem...Kırmızı etide çok az,gerekli olduğu kadar yerim...Hamurişi olayını aşırı abartmam,bir tek çikolatayı severim,onuda bitter sevdiğim için onunda pek zararı yoktur...
Ama benim yalnışım acıktığımda değil,tok olduğumda yemek yememdi...Belli yemek saatlerim vardı ve ben hep o saatlerde kurulmuş gibi yemeğimi yerdim...Bunun tamamen hata olduğunu gördüm...Şimdi acıktığımda,vücudumun enerjiye ihtiyaç duyduğu ve bunun sinyalini verdiği zamanda yiyorum,doyduğumdada bırakıyorum...Ve tamamen farketti,inanılmaz derece inceldiğimi görüyorum...
İdeal kilo tablosu yaptım kendime powerpointte,çok eğlenceli oldu:)
Olumlamalarımı yapıyorum hergün...
Ve bundan sonra hayatımda bir daha diyet çilesi yaşatmayacağım bedenime...