Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2007, 03:44 PM   #105 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

Benim mırıltılarımın ortalıklara dökülmesi için bir çok unsur lazım önce sezen aksu şarkıları dinleyerek yazarım çoğunu ,geceleri yazarım çoğunluklada bazende gündüz şimdi olduğu gibi.
garibim işte bu şeye benziyor sadece geceleri ve yatakta sevişilir şaşkın terbiyesiz ben benzetmeye bak oysa kelimelerle her zaman her yerde sevişe biliriz öenmli olan hissedilenleri yansıtmaksa yatak şart değil yahu fantezi üretmek lazım birazda hala terbiyesiz ben
herşeyi yazmaya kalksam türküye yerinden oynar yahu yok artık diyorsunuz biliyorum siyasi anlamda deildi zaten işte herşey yazılmıyor yazılsa bile bir köşede saklanıyor hepimizin bir gizemi vardır o gizem kutusunda durur onlar ,anlamzlar dersin kınarlar yada kızarlar dersin yazmasın yazdığını saklarsın ,neyse efm bildiğiniz üzüere haftaya kurban bayramı bir tek mezarlığa annemlere gitmek için çıkıyorum evden okdar dayanamıyorum çünki,yazmak gibi anneme gidip konuşmakta beni çok rahatlatıyor gözyaşları döksede çoçuk içimde huzur veriyor mezarlık bana annemler orda çünki onların evi orsası ve ben sırf bayram seyran değil sıkça giderim ziyarete
anne ben geldim bak derim salakça hemde severim nemli toprağı bilirimki üstümüzdeki selvi ağaçlarının arasından oda benim başımı seviyor ve sıcacık KIZIIMMMM diyor ,ANNEEE diyorum doya doya orda unutmaya mahkum edildiğim o sözcük gözyaşlarımla çıkıyor boğazıma düğümleniyor ama öyle güzelki ANNEEE ANNEEEMMMM demek öyle özlemişimki o vakit anlıyorum cızzz ediyor içim ateş düşüyor içime siliyorum yaşları gözlerimden annem görüpte üzülmesin diye dua edipte ayrılma vakti gelince pisi çoçuk koşar adımlarla uzaklaşıyor yoksa biliyorki annesinin yanına o topraga yatıp sarılacak o sıcaklığı duymak ve yaşamak için kaçıyorum evet yapacaklarımdan korktuğum için .
Deliyim ben normal değilim yahu biliyorum bunu
İşte bayram geliyor anneee bekle beni geleceğim sana sarılamasamda boynuna çekemesemde kokunu hasretle içme biliyorum bekliyor olacaksın beni .
seni seviyorum anneeeemmmmmmmm.