sanki bi zamanlar zamanın durduğuna tanık olmuştum.10 mu 15 saniye mi kadar durmuştu zaman.ama şöyle anlatayım.okuldan gelirken arkadaşım dedi ki birazdan seni çağıracam çıkar gezeriz.tamam dedim.o zamanlar sosyal yönden çok aktiftim.neyse ben çıktım eve.biraz yemek atıştırdım sonra okul elbisemi çıkarmaya başladım ceket kravat vs.bi yandan da arkadaşa bakayım dedim geliyor mu diye.odamın penceresi başka mahallenin yoluna bakıyor arkadaşı gelirken görebilirdim.pencereye yanaştım cama belki 15 cm. uzaktan bakıyorum dışarıya ki o anda zaman durması gibi bişey oldu.hiç bir düşünce yok sadece reklamlardaki gibi donma hadisesi.
astral bedeni fiziksel bedene bağlayan bu kordonun en önemli görevi astral bedeni fiziksele bağlı tutmaktan daha çok astral bedeni fiziksel bedenin bulunduğu zamana bağlı tutmak.kısaca gümüş kordon demek bi anlamda zaman demektir. yazılardan benim yukardakini anlattığımla ilgili bi cümle aşağı aktardım:
"Kordon aktivitesi alanı dahilinde olan bedenin etrafındaki alan eterik maddeyle doludur ve bu alan içinde astral beden fiziksel plana yakın olarak gerçek zamanda tutulur."
http://www.hermetics.org/astral/Astr...ahat-II-2.html sayfasından.