Ynt: zamanın durması konuyla ilgili anlatabilecek yetkinlikte değilim ama hatırlatmak istediğim bir şey var ...
daha önce özel mesajda ki yazdıklarımızdan da olabilir hatırlayamadım şimdi...
yüksekbenliğimizin herkezle ve her konu ile bağlantılı olduğunu bundan dolayıda bilinç düzeyinde farkında olmasakta..
bilinçaltı ve bilinçüstünde (yüksek benlik) her şeyi bilir durumda olduğumuzdur...
bilinç olarak istek arzu duyup ve araştırma yapmaya başladıkça bu her iki yönde ki bilgilerimiz
gün ışığına ya biliyormuşuz dejavu olarak yada başkalarının vasıtasıyla yansıma olarak karşımıza çıkar...
en çok aktiflikte sen bilincinin dinlenme yani uyuma moduna geçip biraz nefeslendiği zamanlarda diğer bilinçlerimiz ortaya çıkar...
bunun için sık sık meditasyonun öneminden bahsediyoruz...
meditasyon ve asrtal farkındayken bilincimizi dinlenme moduna geçirme şeklimizdir...
en kolay hali ise uykuda geçirdiğimiz zamnlardır...
biz uyurken sadce bilincimizi rölantiye alırız..
bilinçaltı ve bilinçüstü bu haliyle özgür kalır ve rahatlar doğru olana daha rahat ulaşır..
bilincin kısatlamalrından özgürdür çünki..
istemesende astral yaparsın.. bilincine yüklediğin gün boyu sorular vardır.. çözümler ararsın...
bilincin durduğunda diğerleri yüklediğin görevleri halletmek için çözüm üretirler...
bu çözüm içinde geçmiş gelecek ilahi bilgiler yardımlar ve bilen diğer benliklere danışmalar vardır...
sen fosur fosur uyurken (hepimiz için diyorum ) hummalı çalışma uyanıncaya kadar devam eder..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |