siyahım
bu bayram kendine çok güzel bir bayramlık al...herkesten önce kendi bayramını kutla...kandine böyle bir bayram yaşattığın için teşekkür et...bu güzel, ve özel günde kendi yanında olduğun için şükür et...eğer sen olmasaydın bayramlar ve özel günlerinde olmayacaktı...kendi ışığını parlat..bu bencillik değil..ben kendime bayramlık aldım...güzel bir çizim yapıp elbisemi dikicem...haziran ayında çok güzel elbiseler diktim kendime...yeğenimin düğünü vesile oldu bu eksikliğimi görmem için...şimdi özel günlerimi dahada özeleştirmek adına kendimi şıklaştırıyorum..durmadan..yakındır eskisi gibi her günümü özelleştirmem...giyinip kuşanıp..saçım başım taranmış..yüzümdeki özenli makyajımla evin içinde salınmam...eskiden sabah kalkar kalkmaz kendime bakardım..yitirdim o alışkanlaığımı...bir müddet bir şeyler vesile oldu...ama sen özel günlerden bahsedince ..kendime özen göstermek için özel günlerin vesile olmasını beklediğimi fark ettim...yaradan bana muhteşem bir yetenek vermiş...çok güzel dikişler dikiyorum..nakışlar danteller yapıyorum..evimi süslüycem...ve artık süslerimi hiç kaldırmıycam..içimdeki tüm güzellikleri hem kendimde hemde çevremde tezahür ettiricem..haydi sende bana katıl...birlikte kutluyalım bayramı..