Alıntı:
neseli Nickli Üyeden Alıntı
Atalarımızın yaşadıklarının bilgilerini genlerimizdeki kod ile bağlanıp elde ediyoruz ve kişiye özel olarak elde edebildiğimiz bilgileri yaşamımızda bir kılavuz gibi kullanıyoruz. Yaşamımızı bize özel olan bu bilgiler belirler ve otomatik olarak uygulanır çünkü onlar kayıtlardadır ve onları biliriz. Atalarımızın yaşadığı korkular, duygular, inançlar, düşünceler, yaydıkları frekans kalitesinde aynı tür olayları hayatımıza çekecektir ve bir kez daha tarafımızdan tekrar yaşanılacaktır, böylece durum daha da pekişecektir. Yaşanmış olanın bilgisi enerjidir, ışıktır, elektriktir. Elektrik ise frekanslardan oluşur ve frekanslar döngü halindedir. Bu yüzden biz yaşanmış olanları, bir dönme dolap gibi nesilden, nesile bilgiyi aktararak tekrar, tekrar yaşarız, çünkü elimizde başka bir bilgi yoktur. İnanç ve alışkanlıklarımızdan kaynaklanan olayları tekrar, tekrar yaşarız. Yaşamda ilerlerken mutlaka bir yerlerde fark ederiz bu durumu. "Ben hep ayni olayları yaşıyorum, hayatıma giren insanlar farklı da olsa hep ayni tür davranışla karşılaşıyorum." veya "Şu fakirlikten bir türlü kurtulamıyorum, ne yaparsam yapayım bu değişmiyor." diyenlerimiz az değil. İçsel olarak var olan bu programı değiştirmek düşüncelerimiz, hislerimiz, sözlerimiz ve konuşmalarımızla mümkündür ama şunu da unutmayalım yaşanılanın enerjisini temizlenmek bunu hızlandırır ve netleştirir. |
acaba reankarnasyon yaşadıklarına inananlar atalarının yaşadıkları görüntüleri kendilerinin geçmişi olarak mı sanıyorlar,ilk mesajı atan neşelinin yazısını okuduktan sonra bence reankarnasyon yaşadıklarına inananlar kendi atalarının hayatlarını kendi hayatları sanıyorlar.
peki geçmişten gelen negatif yüklerden nasıl kurtulunur?