Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2007, 11:47 PM   #64 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

ne olur sormasınlar bana...
ne olur söyletmesinler derdimi...
saklarım ben onu kendime...
yerim kendi kendimi.....
kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı...
bitsin artık bu hasret bulaşalım gayrı.... tamda bu şarkı çalıyordu ben günlüğümü açtığımda..
benim bütün derdim özlem...biz bir elmanın iki yarısıyız...neredesin abi,neredesin abicim?kaç yıl geçti aradan ayr ayrı..daha kaç yıl geçecek?hiç mi özlemedin?
ben seni öyle özledim ki..bu gün annemlerle abimden bahsettik hep..sanırım ondan dolayı içim doldu ve tüm gün onu düşündüm..tek kardeşim başka da yok..
nedensiz görüşememek nasıl bişeyse?bende anlamadım..7 yıldır yüzünü görmedim..ne kendi geldi türkiye ye nede yeğenlerimi gönderdi..
günledir uzak kaldım siteden ve herşeyden..ama aklım hep burda..bir yanım boş gibi..fakat vaktimi biraz daha ailemle geçirmeliyim..yakında gidecekler ve yine aylarca göremiycem onları..içim burkuluyor böyle düşününce..acaba herkez mi ben gibi,yoksa bende mi anormallik var..ne kadar hassas ne kadar ince fikirli biriyim..offf bu halim beni bazen çok bunaltıyor..hayat de gitsin işte..ne takıyorsun ki..ama yoook olmaz..her kezin derdi beni gerdi..abim iyi,rahat mutlu..boşver gitsin..seni unutsa da,annesini babasını unutsa da kendi mutlu ya ne takıyosun ki..hayat onun hayatı nasılsa değil mi?evet onun hayatı..ama ben hiçbir zaman sevenlerime bunu yaşatmıycam..sevenlerimi bensiz bırakmıycam..onların bana benimde onlara ihtiyacım var..sevgi..sevgi sen ne güzel şeysin..sevmeyi seviyorum..sevgide buluşan herkezi de seviyorum..siz değerli arkadaşlarımı da seviyorum..artık sevdiğimi rahatlıkla da söyleyebiliyorum..anneme seni seviyorum dedim,gözlerinin içine bakarak diyebildim..o kadar sevindiki benden hiç beklemiyordu,şaşırdı..bu şeklini ilk defa duydu sanırım..gözleri doldu..ama bozuntuya da vermedi..
seviyorum evet,meleklerimi,ailemi,arkadaşlarımı,dostlarımı, bu siteyi sitedeki tüm arkadaşlarımı,siteyi hazırlayan atakan beyi..herkezi ama herkeziseviyorum ve söyleyebiliyorum..
sevmediklerimde var tabi..umarım bana biri onları da sevmelisin demez.. dusun
neyse şimdilik bu kadar günlüğüm..daha paylaşacağımız o kadar çok şey var ki..aldığım her nefesin ayrı bir hikayesi var..verdiklerimi saymıyorum..nasılsa onlar geçmiş anı oldu değilmi?verdiğim her nefese veda ettim..aldıklarım anlarım verdiklerimse dünüm nasılsa..ama her aldığım nefesimi,nasılsa bırakacağımın da farkındayım..ee buda yeter adam olana.. 44
sevgilerimle