anne oğul diyalogları konuşmaların dönüp dolaşıp evlenmeye, komşunun/müberra teyzenin kızının müsaitliğine, bu gidişle torun sahibi olamicam diye ajitasyon dönergecine girdiği diyaloglardır.
oğul: anne bendede çay isyitom
ç.a: olmaz oğlum sana portakal suyu sıkacağım ben
oğul: bendede çay içeçeeemmm bendedeeee...
daha fazla çığlığa tahammül edilemez ve çay bardağının dibine biraz pekmez konulup üstüne sıcak su eklenir
ç.a: al oğlum çay
oğul: çanyadlıktan * koy
ç.a: pes...
oğul: anne bendede kola istiyom
ç.a: oğlum sen portakal suyunu iç
oğul: bendede kola içeçeeeemmmm bendedeeee...
daha fazla çığlığa tahammül edilemez ve bu sefer takdik değiştirilir
ç.a: iyi sen kola iç ben de senin portakal suyunu içerim sana da bir daha sıkmam babaya sıkarım*
oğul: bidahada sıkmazsın, tamam, bendede kola içecem
oğul: bendede kola istiyom
ç.a: o kola değil ilaç, doktor yazdı
oğul: bendede ilaç içeçem
tuvaletten çocuğun sesi gelir: anne bittiiii !
ç.a: oğlum hadi yatıyoruz geç oldu
oğul: yatçaz deyil
ç.a: yatçaz oğlum herkes yattı gece oldu
oğul: baba da yattı
ç.a: evet oğlum
oğul: balık da yattı
ç.a: evet oğlum
oğul: bikakan* da yattı
ç.a: evet oğlum*
oğul: çimto ayabası* da yattı
ç.a: evet oğlum o da yattı
oğul: bidon* da yattı
ç.a: tamam yeter herkes yattı hadi biz de yatıyoruz artık!!
oğul: yatçaz deyil
anne- oğlum şu bilgisayarın tozunu al
oğul- ya bırak annem ne tozu yok toz neyim
eldeki bezle tozu silip göstererek
a - bak nasıl toz var
o- e dokunmasan duracaklardı durdukları yerde....
ç.a: oğlum hadi yatıyoruz geç oldu
o: yatçaz deme
ç.a: yatçaz
o: yatçaz demeeee
ç.a: yatçaz işte yatçaz
o: yatçaz demeeee
ç.a: tamam sus yatmıycaz
o: geç oldu demeeee..
pencereden anne haykırır:
cemilll!!
cemiiiiillll!!
cemiiiiiiiiiiill!!!
oyuna dalmış çocuk ancak duyabilmiştir:ne var anne!
a:hadi artık eve!!
o:az kaldı yaa bitiyoo maç!
a[img]/images/smilies/redface.gif[/img]lmaz! akşam ezanı okundu.çabuk eve gel.
o: iyi tamam
anne kapıyı açar.
a[img]/images/smilies/redface.gif[/img]rda çıkar bakim çoraplarını.girme eve öle,doğru banyoya sonra.
ç:ayaklarımı yıkasam,banyoya sonra girsem??
a[img]/images/smilies/redface.gif[/img]lmaz! terlemişindir şimdi pis pis kokuyosundur.
a:aa!! düştün mü sen yine?? dizin parçalanmış bak.daha yeni iyileşmişti.otur oraya kolonya sürecez!!
ç:hayırrrr!!
a:üfleriz üfleriz.yakmaz korkma!
kahvaltı masasından bi kuple
+ oğlum bak domatesleri de ye, kan yapar
- yiyorum anne
+ hani yememişsin hepsi duruyo
- yiyorum anne
+ yiyorum deme bana, ye!! domatesler bitmeden kalkılmayacak o masadan
- doydum ben, çıktım ben, akşam görüşürüz anne!!
ak: anne kişisi
kk: kardeş kişisi
ak- evladım evlen artık, evlen evlen evlen!
kk- olur
aradan üç-beş ay geçer...
kk- anne ben filancayla evlenmeye karar verdim
ak-o ne demek? hayatta olmaz.
b:ben, a: annem
b: anne bana biraz para lazım.
a: tamam oğlum sen merak etme. ama okulu bitir de sen de bana bak, e mi?
b: anne söz var ya: babamla seni sağlam bir huzurevine yerleştireceğim.
a: allah belanı versin! senden de zaten o beklenir. huzureviymiş. parayı unut sen!
b: ya şaka anne be!
a: biliyodum ki tosunum benim! anasına bakar benim tosunum. hadi bakalım, tamam, bakaam ben derim babana. bakacan bize ama!
b: sen benim anamsın be! seni ben gönderir miyim huzurevine? sen zaten ölürsün o zamana!
a: kapa len telefonu!
....güm pat çat....
anne: oğlum senin notların neden bu kadar yüksek?
oğul: ????!!!!!??!!!
anne: ne oldu kız arkadaşın falan mı var senin?
bu olayın daha da garip ve komik hali ise, burada bahsi geçen oğlanın, notları düşük olduğunda da aynı soruyla muhattap olmak zorunda kalmasıdır.
yuh, oha dedikten sonra bu girimize bir son veriyoruz.
http://www.youtube.com/...
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |