Alıntı:
Silvara Nickli Üyeden Alıntı
Tebrikler Nil tamamen bıraktığın için. Bende bırakma çalışmaları yapıyordum ve senin yazılarını daha önceden okumuştum. Hatta bende bişiyler yazmıştım ama silindi sanırım neyse. Ben daha yeniyim bir ay olmadı ama zor geliyor bana sanki. Canım istemiyor ama pisikolojik olarak engel de olamıyorum içme dürtüsüne. İşte burda böyle başetmeye çalışıyorum, okuyarak, telkinleri dinleyerek. saolsun arkadaşlar da yardımcı oluyorlar. Seni tebrik ederim ve inşallah sağlıklı bebeğine de biran önce kavuşmanı dilerim :)
Bu arada şu "sigarayı bırakmanın en kolay yolu" allan Carr'ın kitabını okuyorum. Kitap cidden güzel ve mantıklı. Tavsiye derim. Sigarayı bırkamak isteyen herkese acil şifalar dilerim :P
Bu arada Sumbul sen de kendini kandırma. Eğer canın sigara içmek istiyorsa herhangi bir zaman ve bunu düşünmeden gidip yapıyorsan, hafta bir gün bile içiyor olsan bağımlısındır. Bağımlılık içtiğin sigara sayısı yada içme aralıklarıyla alakalı değildir. Bağımlılık senin sigara içiyor olmanla alakalıdır. Eğer içiyorsan ayda bir de içsen; o sigarayı bitirebiliyor ve iğrenmeden içebiliyosan bağımlısındır. Sigara içen herkes sigara bağımlısıdır. Amaç bu bağımlılıktan kurtulmaktır.
Tabii konuşmak kolay bi de yap değil mi :P İnşallah bende kurtulacağım tamamen :)
|
tesekkurederim silvara.bende girmis oldugun yolda sana basarilarinin devamini cani gonulden dilerim vede emin olki basarili olcaksin.sana tavsiyem telkinleri dinlemeye davam et,surekli pislikten arindigini artik eskisi gibi kokmuyosun,sampuanin kokusunu uzun sure sacinda hissediyorsun,aynaya bak surekli cildine ne kadar parladigini hissedecekin 21 gunu atlattin artik korma sende aramiza katildin artik seni tebrik ederim
su icmeye devam et lutfen elinde su sisesi olsun surekli,SIK SIK dus al kendindeki sabun kokusunu hisset,kisada olsa yuruyuslere cik goreceksin hic zor olmayacak,okugun kitabi okumadim ben tamamen iradem ve telkinlerle biraktim artik kendimden cok eminim bu konuda biseyler okumama gerek kalmadi ama sitedeki klipleri izle cok faydasi var gercek anlamda o illeten igrendigini hissedeceksin ve kendine guven sigarayi biraktigini herkese soyle bunun tadini cikar saglikli birisi oldugunu kendine guvendigini hissettir onlara ne kadar azimli oldugunu,aldigi kararlarin arkasainda duran yenilmeyen guclu bir karakter odugunu zaten kendin aynaya baktiginda hissediyorsun.istedigin zaman ben burdayim seni tekrar tebrik ederim ben haytimda hep istikrarli biri oldum vede simdi istedigim yere ulastim hayata bakmak istedigim yerden bakiyorum o illeti birakiktiktan sonrada hayata karsi durusu dahi degisti bu sendede olcak yeterki ne istedgini bil verdigin kararlarin arkasinda durup istikrarini belli et.bana ihtyacin oldugu her vakit burada olucam
.sevgiler