Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2007, 01:34 AM   #68 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

ayyyy çok teşekkür ederim Sycorox
hadi yırttın sen..sitem mektubu yollamam artık sana
hemde en sevdiğim kelebekleri bana hediye ederek..nasıl sevindim anlatamam..bana kelebek de,yeter..o kadar hastayımdır kelebeklere..işin garibi bu durumu bilen yanlızca sitedeki sizlersiniz...özel hayatımda bu kadar tutkulu kelebek manyağı olduğumu bilen yoktur..sölemem..aslında bir çok şeyi söylemem..isterim ki beni sevenler kendileri keşfetsinler beni..nasıl ki ben sevdiklerimi keşfetmek için çaba sarfediyorum..ee onlarda çabalasınlar dimi canım..sanırım bu güne kadar böyle derinlere inecek bir gönüllü olmadığı için,kelebek tutkumu bilende olamadı maalisef..ama inanıyorum ki bir gün bu tutkumu etrafımdaki sevdiklerimin hepsi bilecek..sır olmaktan çıkacak..bazen sana ait olan sende kalmalı..taki biri onu keşfedene kadar..