Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2007, 11:11 AM   #175 (permalink)
suzzy
Guest

Standart Ynt: Benim Güncem

Alıntı:
PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı
TERÖRÜN AYAK İZLERİ
Günaydın arkadaşlar
Bir haftalık iş hayatımı tamamladım ve ilk hafta sonumu yani pazarı uyuyarak geçirmeye karar verdim dün akşam
Amaaaa
Sabah 7,30 da şiddetli bir patlamayla uyandım. Önce ölüp ölmediğimi yokladım uyku sersemliğiyle.
Sonra balkona fırladım. Ben fırlayıncaya kadar tüm mahalle toplanmıştı balkonlara camlara sokaklara
Bizim binamızın yanındaki arazide Ağaçların içinde yangın başlamıştı.
İtfaiye , Polis ve Basın geldi beş dakika içerisinde.(Merkezi bir semtte oturmanın faydaları bu olsa gerek)
Birçok cam kırığı vardı sokaklarda ve araştırmalar sonrası Molotof ve Ses bombası İşin kötü yanı Binanın dükkan kısmı Nalbur deposu ve İçi tiner boya dolu.Yani bina havaya uçabilirdi.
Hasbel kader yaşıyoruz
Peki amaç ne?

Yaklaşık 100 kişinin yaşadığı bir apartman neden hedef alınır? Neden Yüzlerce sıradan vatandaş kurban seçilir.? Bir gecede aynı sokak neden hedef seçilir?
Hayat bu kadar ucuzmudur?

Bu arada emniyet teşkilatına yoğun ilgi ve nezaketlerinden dolayı binlerce kez teşekkürü borç bilirim.

büyük geçmişler olsun hepinize pamircim...

sabah sabah tamda bayram arifesinde gene yaptılar yapacaklarını...geçtiğimiz bayram arifesindede benim oturduğum bornova semtinde bir pazaryerinde bomba patlaması olmuştu vede ne yazıkki bir vatandaşımız ölmüştü çok üzücü şeyler ne yazıkki...umarım bir gün bu olaylarda çözüm bulacaktır (hal bu kadar karışıkken nasıl olacaksa).....