Ynt: ayşe harikalar diyarı :p hiç kimseden gidemem, gitmem.. en sevdiğim şarkıdır..tşk. ederim..
oğluma sarılıp güzel bi uyku uyudum birkaç gece sonrasında nihayet...bu benimkisi olgun dönemimim duygusu. daha önce oğlumun babasına aşık olmuştum, 10 yıl süren bir evlilik sonunda, aşk bitti yollarımıız dostça ayırdık.ama o zmanlar çok gençtim.aşk sanıyodum yaşanılanları. evlilik içinde kısa
sürede tükettik birbirmizi.. bi çabayla bebek yaptık ellere uyup. kötü evliliği çocuk iyileştirmez.bunu bilir bunu sölerim.
ama çocuk gerçek anlamda istediğim tek şeymiş. ayrılmış bir ailede olsak oğlumun varlığı hayatıma anlam katıyor.bende bunu karşılıksız bırakmıyor onu babasından uzaklaştırmıyorum. iyi bir babaya sahibiz ki oda oğlumu ihmal etmior. boşanmış aile olmamıza rağmen mutlu bir çocuk yetiştiriyoruz sanıyorum. aynı şehirde yaşıyoruz ve görüşüyoruz babayla. karı koca olamadık ama arkadaş olduk diyebilirim.bu bi şans gibi görünsede aslında çaba.
ciddi bir mücadele verdim böle olması için, birçok şeyi ekart ettim, unuttum. oğlum için elbette. ona değer olduğu için..
kendi hayatımızı yaşarken Onunla tanıştım. yaralıydı, sorunluydu...dertleşcek çok benzer konumuz vardı hatta.
güzel bir kızı vardı ama göremiordu..eşe kızgın kızına uzaktı. aşması için yardım ettim mesafeleri. dedimki bir kız çocuğu için baba önemlidir. öfkeni unut kızına tutun. sana ihtiyacı var. şimdi görüyor kızını belli zamanlarda, her ikiside mutlular.
bizse, dostlukdan aşka dönüştürdük nasıl oldunu bilmeden yaşanılanları.. özlediğimiz duygulardı her ikimizinde. görüşmeye başladık.
sorun çokdu yaşamında, kendi hayatımın zorlukları ile birlikte bu sefer onunkileri sırtlandım ..ama onla olmayı seviordum.
yüreğim çarpıordu her görüşümde liseli kız gibi..
aşkı ne çok özledimi anladım. ve sınırsız yaşamak istedim.
yanlış anlaşılan bir konuda yıprattık birbirimizi... yada zaten yorgun olduğumuzdan tahammül göstermedik belkide bilmiorum. düzeltmeye çalıştıkça derinleşti, karşılıklı suçlamalar ve kırgınlıklarlada ayrıldık.
hiç hesapda olmayan bir zamanda yaşanılan güzel bir aşkdı..geçmişler olsun.
ben aşkı severim. yaşamayı severim. cesaretliyimdir de bu konuda ne yalan diyim..
kapatmıycam kapılarımı. ve o gerçke sevdayı beklemekden asla vazgeçmiycem.
sevgilerimle..
__________________ kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim... |