Ynt: BİLİNÇALTI'NIN YASASI duygularımı tanıyabilmek için defter taşıyıp not etme metodu gerçekten çok etki sağladı.iyiye doğru değişim devam ediyor şükürler olsun.
bilinçli zihnimiz: araba kullanıyorum.çok dikkatli olmam lazım.kaza yapmamalıyım kendim için ailem için.
bilinçaltı zihin: tamamdır patron.başüstüne deyip kaza olması için çalışmaya başlar.ayaklar-eller titremeye başlar.olmadı dalgınlık uyku bastırır,o da olmadı lastik patlar,ya da karşıdan gelen toslar.bi şekilde bilinçaltına atılan resim,sözcükle gönderilen emir adeta mıknatısa dönüşüyor ve çekmeye başlıyor kazayı.
bu bildiğimiz öğrendiğimiz yasa.bilinçaltı neyi duyarsa onu yapılması gereken emir olarak algılıyor.hasta olduğumuzu defalara dile getirince bilinçaltı gerekli materyalleri ayarlayıp hastalanmamız için uğraşır.sağlık kelimesini kullanırsak bilinçaltı yine aynı şekilde çalışıyor.hangi kelimeyi duyarsa ona göre takılıyor :)
bazı yazılar da deniyor ki bilinçaltımız o kadar aptal ki ne söylersen kabul ediyor.aslında değil aslında çok zeki.aslında en iyisi.düşünsenize bilinçaltı da bilinç gibi seçme hakkına sahip olsaydı ne halt ederdik :) sağlıklı olmak istiyorum derken bilinçaltı yok arkadaş geçende uyuz etmiştin beni şimdi intikam zamanı hasta ol da gör deyip bilinç-bilinçaltı savaşı başlardı.çiçek de ısmarlanamaz ki gönlü alınsın :) |