meraba..degişimleri nereye yazsam diye dönüp duruyorum sitede,en iyisi bu güzel isimlerin yanına yazayım,havam artsın şu yalan dünyada...şubatın başında hergün dinlemeye başladım,bende hemen etksini gösterdi...bi neşe bi rahatlık oldu önce ve sigarayı bıraktım,gerçi hala geri dönme riski taşıyorum...ama görmeyince aklıma gelmiyor...bunnla birlikte iştahım açıldı,antidepresanlar bile benim iştahımı açamamıştı,tatlılara saldırmayı saymassak...sadece bir gece biraz sinirli hissettim kendimi,fazla yediğimden olmus olabilir...bugün bir şeyi farkettim,daha önce kafama takıp uzun uzun dert edindiğim bazı konuları artık istesem de takamaz olmusum,belki kendine güven artınca bu hisler geriye itildi..bir vesileyle aklıma bu sorunlar gelse -ya ben kendi başıma bunu hallederim ,hiç mühim degil,mesele bir destek eksikliği ise özellikle...ben bunun üstesinden gelebilirim,diye hemen bitiriyorum meseleyi..ama önceden pişmanlıklar,kendine kızmalar,ileriye bi umutsuzluk,içe kapanma,veya karşıdakine saldırıp intikam alma duyguları ağır basıyodu...şimdi inanın gülüyorum,hayatta hep gülmek lazım geldiğini düşünüyorum..belki hepimiz biraz hiç de haketmediğimiz şeyleri yaşıyoruz ,yaşadık...ama şimdi başta inanç olmak üzere yardımcı kuvvetler sardı dört yanımı...çok sevdiğim yakın bi akrabam felç oldu ,durumu pek umut vermiyor,ben dua etmeye devam ediyorum.. ağla...üzüntüden olmuş..bi de bunu yakınen yaşayınca hayat kısa diyorum.Kısaca telkinler bana çok iyi geldi,artık kovsanız da gitmem...
...hakikaten hergün soguk süte devam...teşekkürler..