slm herkese 2.günüm ve sizinle paylaşamak istedim etkilerini.Dün gece keşfettim bu büyülü siteyi ve sabaha kadar doğa sesleriyle uyudum
dinledğimin ilk saatlerinde bile etkiyi yaşdım başımda hafif bir ağılık hissettim ama geçti sonra gece sürekli uyandım garip rüyalar gördüm 4 aydır iş arıyorum rüyamda ne gördüm bilyomusunuz bi firmada reklam müdürü olarak işe alınmışım ehehe
rüya işte
Sabah uyanamadım tabi öğlen 2 de uyanmışım aferin bana
su ihtiyacım çok yoğun oldu gün içerisinde bir iki saat keyfim iidi sonra birden gergin olmaya falan başladım daha önce vermedğim şeylere tepki vermeye başladım hoşuma gitmedi aslında kendimi gerdim gibi iice sanki depresif oldum
bu arada şu dikkatimi çekti yürürken çok dik olmayan ben dik yürümeye başladım bun nası oldu bilmiyorum valla eğildiğim zaman sanki sırtıma ağırlık çöküyor hemen dik olma pozisyona geçiyorum ya merak ediyorum bunların hepsi yoksa psikolojik mi ben kendi beynimde mi yarattım ya da gerçekten mp3 lerin başarısı mı bu kafama karıştı yaw
dusun yani nası bişey ki bu ritimler bi gecede bunlar oluyor haydaaaa falan diyorum walla 44 ve şuanda dinliyorum pcye eğik duran ben durmuyorum
sizlerle paylaşmak istedim böle işte...