Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
mesaj yazmadık diye kızma hemen ...mesaj yazmadık ama, arama ekibi kuruldu..bereket bir gece önce bana şımarmıştında ben rahatlattım ortamı..iyilik haberlerini vererek..bu arada şunuda söyliyeyim hemen, gülmek, sevmek, ve şımarmak sana yakışıyor..saygılı sevgiler...bebeğim benim.. |
aman oh oh yandan
wave wave wave tey tey tey
şımardım işte şımardım...hayalablam yakışıyo dedi..bana kızmayın ona kızın yakışıyo demişse yakışmıştır..şımarcam işte..daha da şımarcam sonra da kendimi sitenin haylaz şımarık kelebeği ilan edicem...ederim işte..kim karşı çıkarsa hayalablama havale ederim..oh yaa oh yaa..hepinizi çooook seviyorum..madem çok yakışıyomuş aha da güldüm işte
hayalablacım bizim güzellik uzmanı hocamız bize hep fazla kırışarak gülmeyin..kaz ayağınız kırışır demişti..bende yeniydim tabi kazayağının ne olduğunu ne bileyim.. o zamanlar türkçemde zayıf tabi..elimi kaldırdım ya hocam benim ayaklarımla ne ilgisi varki ben gülerken ayaklarım da bişey olmuyo ki..ayrıca kazların ayakları bu kadar çabuk mu kırışıyor da demiştim..o zamanlar nerden bileyim göz kenarında mimiklerden oluşan çizgilere kaz ayağı dendiğini
şimdi çok gülersem kaz ayağım olur ablacım..