14-01-2009, 09:41 AM
|
#83 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| MuTLu olmak nedir SiZCe? MuTLu olmak nedir SiZCe? _insan nasil ve nelerden mutlu olur? kesin bu soruya herkes benzer ama farkli cevap verecektir.. cünkü herkesin beklentileri ... olaylari kabullenisi... dahasi mutlulugu arayis ve yasayis bicimi farklidir. ... _evet; ben mutlumuyum? evet ben mutluyum,
ben mutlu olmaliyim. cünkü mutlu olmam icin sebebim cok... isim var... asim var... param var... yuvam var.. dostlarim var... cocuklarim var... güzelim... saglikliyim... ... _mesela; biraz daha mutlu olmak icin nelere ihtiyacim olabilir... biraz daha fazla parayami?? biraz daha itibarami?? biraz daha söhretemi?? biraz daha özgürlügemi?? ... _hayir; aslinda mutlu olmak icin, yanlizca ic huzura ihtiyacim var... sahip olduklarimi görebilmeye ihtiyacim var... sahip olduklarimi kiymetini bilmeye ihtiyacim var... herseyden önemli olan gülümseyebiliyorumya, bunun farkindaligima ihtiyacim var... ... _bilmemki; insan nedense uzaklarda ariyor mutlulugu, aslen ona bir nefes kadar yakinken. evet... mutluluk insanin, düsünce ve duygulariyla sekillenir... bunlarin bütünlesmesiyle meydana gelir... evet, ben mutlumuyum?? tabiki mutluyum!! ... _ama; kimi sevdigine yanmakla mutlu olabiliyor... kimi sevdigi isi yapabilmenin mutlulugunu yasiyor... kimi dinledigi müzikle mutlu oldugunu saniyor... kimi sevdikleriyle mutlu oluyor... kimi sinirsiz yasamakla mutlulugu tadiyor... velhasir kimi anlik mutluluklarla yetiniyor, kimide ebedi mutlulugu ararken elindekini kaciriyor... ... _SiZLeR; sahip oldugunuz her seyinizi söyle bir gözden gecirin, eminim sizde mutlu olmaya bir cok sebep bulacaksiniz. dahada gec olmadan arastirin... icinizdeki mutluluk ile tanisin... daha fazla ertelemeyin... ona yabanci kalmayin... hemen ’simdi’ mutlu olun!! ... _aslinda; en ’dogal’ mutluluk, aldiginiz NEFES ile olunur... ’ebedi’ mutluluk, Allah’in verdigine RAZI gelmekle olunur!! en ’saf’ mutluluk, BaSKaLaRiNiN mutlulugu ile olunur!! SHK ... MUTLU olun MUTLU kalin dileklerimle... Mailime gelen bir meil hoşuma gittiği için paylaşmak istedim...
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |
| |