Teşekkür ederim Tiriniti. Aslında sadece merak ettiğim daha doğrusu cevabını bulamadığım bi hususu objektif bir şeklide konuşulmasını sağlamaktı amacım . Ama farkıondayım ki hoş olmayan tartışmalar yapılmış. Sana kesinlikle katılıyorum . Bu şekilde olmaması lazımdı. Şüphesiz sitenin formatı çok faydalı ve de güzel şeylerle dolu. Bu forum da kafa dağıtıcı geyik muhabbetinde bir forum aslında . Yani ben forumu okurken kesinlikle kaşlarımı çatmıyorum. Ne bileyim verilen cevaplar ve yorumlar eğlenceli geliyor bana. Ama olayın bu derece kırıcı seviyeye geldiğini yeni farkettim. Sonuçta insana dair hiç bir davranışın bir formülü yoktur ve genel geçer bir kurala bağlanamz değil mi.
Foruma katılan ve cevap yazıp bilgilerini paylaşan hiç bir arkadaşımızında kötü niyetle cevap yazdığını düşünmüyorum. Herkesin kendi istediği şeklide yorumlama hakkı vardır. Bu da bir muhabbet olduğu için yanlış gelen şeylerin de cevaplanması ,katılınıp katılınmadığı hususların açıklanması normaldir. Ben burda paylaşımda bulunan insaanaların çok özel olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla haddi aşan bir konuşma kesinlikle olmaz bence . Arkadaşlarımızın da bu kötü gidişatın farkına varıp olayı şahsileştirmeden yorumlamalarını rica ediyorum.
Bize bu yanlış durumun farkındalığını sağladığın için tekrar a teşekkür ederim.