14-01-2009, 11:31 PM
|
#9 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 111
26 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| sevgili shamanic,öncelikle annemle ilgili iyi dilekleriniz için çok tşk.ediyorum.İnşallah iyi haberlerini vereceğeğim size..Yoga ve meditasyon yapıyorum ve bir sürü kişisel gelişim kitapları okudum bu anlamda çok şey kazandım da ama bi eksik hep vardı.Her şey harika giderken sonra birden yine maddi manevi sıfıra iniyordum.Bunun nedeninin her zaman bilinçaltımdan kaynaklandığını, binçaltımı temizlemem grktiğini biliyordum bunun içinde kendi kendime telkinler yapıyordum ama tabi yılların birikimi bir biliçaltının temizlenmesi kötü şeylerin silinmesi sadece telkinlerle olamazdı.Son bi kaç aydır yine dibe vurmuş durumdayım.Bu geçtiğimiz c.tsi ofisde masam da oturup nerede yanlış yaptığımı neden hep her şey harika giderken işlerim süper her şey mükemmel gidiyorken ne oluyordu de böyle duvara çarpıyordum,ne yapmalıyım bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım diye düşünürken google a ne yapmalıyım! diye yazdım..nlp ile ilgili bi kaç bişey çıktı ki nlp ile de ilgileniyorum sonra bir az altta bu siteyi buldumevt işte aradığım buydudedim kendi kendime ve o günden beri yani 6 gündür başlangıç telkinlerini dinliyorum..siteyi çok yakından takip ediorum..herkesin bahsettiği değişiklikler bende de başladı..devam ettikçe hayatımın her an daha iyiye gideceğine artık bir daha dibe vurmayacağıma inanıyorum.Google dan bu siteyi bu şekilde bulmam bir tesadüf değil di bu yazıyı herkesin okumasını istiyorum..Lütfen atakan bey de okusun ona ve emeği geçen herkese çok tşk.ediyorum..size de çok çok tşk.ediyorum..sevgiler..görüşmek üzere.. |
| |