merhaba günlük Buğün içim kıpır kıpır çok mutluyum sevinçliyim harikayım... Nedenmi bilmiyom ki neden acaba hım olsun mutlu olmak harika bir şey ... Günlüğüme başladığımdan beri baktımda kendime beni hep etkileyen babam oldu hep işitmeyi kendime engel olarak görmüşüm başkalar ne diyecek diye hep önemsemişim şimdimi şimdi ise sadece kendi düşüncelerimi önemsiyorum içimdeki sesimi dinliyorum... Bu da bence harika birşey.... Geçen günlerde çekim yasasını çalıştırarak simit dilemiştim o ğünde gerçekleşmişti.. Baktım bir iki olacak gibi değil simtçiye hergün uğramasını istedim hergün hergün çekim yasasını çaliştirmak olmaz değilmi pratikten çözdük olayı Telkinlere gelince dinliyom ama buğün değişik bir yöntem denemeyi düşünüyom sorunlu olduğum konu üzerine yoğunlaşarak o sorun çözülene kadar tek telkin dinlemeye indirmeyi düşünüyom bakalım faydası olacakmı bilemiyom şu anda en çok yoğunlaştığım konu kilo problemi link tende etkilenmemek imkansız onun yaşadıkları bana kilolarımla mücadele etme isteği doğrudu iptalll yani sevme isteği oluştu bilinç altını nerdeyse yanlış kodluyordum ve benim kilolarda şimdilik misafir yakında misafirlikleri bitecek bu kilo ile ilgili tüm ayrıntılarıda aktarmayı düşünüyorum.... Diğer ilgilendiğim konulara gelince reiki ve kundalin reikisi benim göz bebeğim oldu vazgeçemediklerim... Ama şu iki nokta ile kuantum aklımıda başımdan alıyor... Araştırma konusunda çok inatçıyım... Bu bana ilk okul hocamı hatırlattı bize okumayı öğrettikten sonra her hafta bir kitap okuttururdu ve o kitabı anlatırdık sanırım okumak araştırmak bende alışkanlık yaptı şikayet sanma tam tersine bundan ben memnunum kitapsız bir hayat düşünemiyom .... İşte bu şekilde buğünlük... sevgiler
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |