Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 12:00 PM   #67 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Bayrama hazırlanmayalı çok uzun zaman olmuş....Bayram demek huzursuzluk demek olmuş benim zihnimde günler önce başlamış sıkıntılar, gerginliğe hazırlanmalar olmuş...
Oysa Bayram demek süslenmek demek belkide... Kendimizi süslemek evimizi süslemek çocuklarımızı süslemek... Hazırlanmak demek...
Çok uzun zamandır kendimi süsleyemiyorum. Yani içimden gelmiyor. Sadece temiz olmaya çalışıyorum... Oysa o kadar çok severimki kiyafetleri ...biraz kıpırdanma var içimde bu ara ama icraat yok akşamdan hazırlayayım diyorum giysilerimi aksesuarlarımı vs... Sonra vazgeçiyorum... Sabah yine aynı üniforma şekline dönüştürdüğüm giysilerle geliyorum işyerine... birşeyler değişmeli birçokşey değişmeli yada yerine oturmalı yaşantımda birçokşey...
Daha mutlu bir ben olmalı karşımda ellerinden tutup gurur duymalıyım kendimle başardım demeliyim kendime... Çıkmalıyım artık labirenten...
Kendimi ait hissetmeliyim artık evime işme daha çok ben gibi hissetmeliyim... Tüm yaralarımı birden kaşımamalıyım yavaş yavaş ilerlemeliyim belki...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla