Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 03:52 PM   #6 (permalink)
asevgican
Üsteğmen

Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BİLİNÇALTI'NIN YASASI

güzel olmuş. tşk. ederim.
bunun iyi düşün iyi olsundan çokda bi farkı yok aslen. normalde yaşamımda uyguladığım bir yöntemdir.
Yalnız ben bu bilinçaltı yasasını daha farklı algıladım. hani geçmişde yaşanmış bişilerin etkiisnden kurtulamamak..onları yok sayamamak..bilinaçtımızıa yerleşmiş, üstelik yaşanmış gerçekler.. silince gidermi den kasteddiğim tam olarak buydu.
ama bunun şöle olmasına karar verdim.
yok saymak yerine varlığını kabul etmek. bu olay oldu, yaşadım ben bunu, benzer etkilerini yaşamaya devamda ediorum çünki bu olayı yaşadığım kişiler hayatımın içinde. onlardan uzaklaşma şansım yok. öleyse kabul edeceğim ve beni tekrar üzmelerine izin vermeyeceğim. hera n beni tekrar üzebilir korkusuyla kalkanla dolaşmakdan vazeçeceğim.
yada çok yakın bi zmanda yaşadığım başka bişey..
verdiğim tepkiden gururu kırıldığı için beni hayatından çıkaran bir insan var. gerekçemi sölediğim hatta kendimi çokda suçlu hissetmediğim halde, telafi yolunada gitmeme rağmen beni affetmedi.
oysa çokda büyük bişi değildi yaşanılan. hatta yanlış anlaşıldım.
günlerce bu konuda kafa yordum onu kaybetmek istemedim , çırpındım ama fayda etmedi. anladımki bana dönmeyeceğini düşündükçe onu uzaklaştırıyorum.
şimdi kendi haline bıraktım. bazı kayıplar belkide kazançdır hayat içinde.