Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 04:18 PM   #7 (permalink)
asisler
Guest

Standart Ynt: BİLİNÇALTI'NIN YASASI

yaşadığımız ve kayıp ya da kazanım diye nitelendirdiğimiz herşey ama herşey bizim onlara yüklediğimiz anlamlar kadar değerlidir.

Daha önceki mesajlarımda da bahsetmiştim sanırım ama tekrar hatırlamakta fayda olaağını düşünüyorum....

HİÇBİR ZAMAN

NASIL OLURSA OLSUN ( iyi yada kötü ) anti parantez ( bu senin böyle nitelendirdiğin için böyledir )

HİÇBİR OLAYDA

KİŞİ, KURULUŞ, DİL, DİN, IRK, CİNSİYET tutma hatırında...

BAŞINDAN GEÇEN HER OLAYI HAYAT OKULUNDA BİR ÜST SINIFA GEÇEBİLMEK İÇİN ÖĞRENMEN GEREKEN DERSLER VE İMTAHANLAR OLARAK GÖR !!!!

ve bu olaylardan alman gereken dersleri al !

Aksi taktirde

hayat sana çok karanlık yollarda elinde fener olmadan yürüyemeyeceğini öğretmeye çalışıyorsa ve SEN her seferinde düştüğün halde yinede el fenerini yanına almadan yola çıkıyorsan kusura bakmayalım ama bunun sorumlusu o sokak değildir.

ve bizler bütün sokaklara karanlık diyemeyiz !!!!

yapmamız gereken el fenerimizide yanımıza alarak evden çıkmak hatta arada birde olsa fenerin ışığını sokaklardaki ağaçlara tutarak dallarında uyuyan böyle küçücük boyunlarını ters çevirip gagalarını tüylerine gömmüş uyumakta olan kuşları görmek, bundan haz almaktır.

BÜTÜN SOKAKLAR İYİDİR DİYEMEYİZ

YAPMAMIZ GEREKENİ YAPMADIKÇA.

HEMEN GERİ SARIYORUM HAYATIMI !!!!

biri bana dedi ki

sen benim maddi gereksinimlerimi tam olarak karşılayamazsın !

ÇIKTI HAYATIMDAN

başka biri geldi sonrasında

bi görsen varya...

isimleri Türkiye çapında az çok bilinen insanlar.

150-200 milyon dolarlık servetleri var. Çokta iyi anlaşıyorduk onunla. ve ailesi beni geçmişte başımdan geçenlerden dolayı kabul edemeyeceklerini söyleyerek geri çevirdiler. ( ÇOK SERT BİR DİLLE ) kendi kendine mektup köşesinde bu kişinin bahsi geçiyor.

sonra biri geldi.

aileside kabul etti kendide :)

derken bu kişi bana deneme amaçlı bi mesaj atmıştı tam hatırlamıyorum...

bende o an kendime yenik düşerek anlık bi tepki verdim.

ayrıldık.

ama dahasını yazmayayım yoksa adımız çıkacak heeeeeeeee

hasılında biliyorum ki şu an hayatım çok daha iyiye gidiyor..

SENİNKİDE ÖYLE...

dediğim gibi kişi yada kurumları uut. sadece aldığın nota dikkat et. dersini geçççççç...

aksi halde hep aynı dersten bütünlemeye kalırsın v hayat hep aynı dersi önüne sürer sen geçer not alamadıkça...

tarih tekerrür eder hayatında.

bunun olmasını istemeyiz değilmi :)