Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2007, 08:05 PM   #7 (permalink)
dost78
Guest

Standart Kolay mi depresyona girersiniz?

Hiçbir insan aslında kolay depresyona girmez,kişinin işten çıkarılma,boşanma gibi sebeplerle bir depresyona girmesi bence sadece bu sebeplerden değil çok daha uzun bir süreçtendir,yani bardak aslında uzun sürede dolmuştur fakat bardağı taşıran son damlayı biz depresyon nedeni olarak görürüz,terapilerde bu yüzden terapistler genelde danışan kişinin geçmişini inceler ve temelde yatan sorunları araşıtırır,bu şuna benzer biz halıyı elektirik süpürgesiyle süpürdüğümüzde halı temiz gibi görünür fakat halının altını kaldırdığımızda kir pas içerisinde olduğunu görürüz,bu kişi başka bir sorunda yine hemen depresyona girebilir,çünkü kafasında birçok çözümlenmemiş sorun vardır,
Bende kolay depresyona giren biriydim,fakat eskiye nazaran çok daha iyiyim,birçok sorunumla yüzleştim,kendimle daha barışıkım,kendimi olduğum gibi kabul ediyorum,depresyonu dert etmiyorum,çünkü depsresyonu düşünecek boş vaktim yok artık,kendime meşguliyetler buldum,bol bol kitap okuyorum,eskisi gibi saatlerce televizyon izlemiyorum