ya sölemeden edemicem telkinlerin bana etkilerini yazdım ve kimsenin ilgisini çekmedi neden kii
siteyi araştırırken üye olanların günlükleri dikkatimi çekti okumadan önce şey düşünüyordum sanrım telkinleri dinlerken geçtikleri süreçleri paylaşıyolar diye düşündüm ama şok oldum birisi bir aydır falan bu telkinleri dinledğini sölemiş sonra sorunlarında bahsetmeye başlamış özel hayatından falan bahsetmş ama telkinlerin şöle etkisi oldu falan idye bi cümle bile yok aşıkmış falan ama kız istemiyomuş falan ve herkes yorum yapmış resmen güzin ablaciılık rolü üstlenmiş herkes ya bide turuncu yıldız istiyorum demiş atakan beyde cvp vermiş al sana turuncu yıldız falan günlük derken ben farklı mı anladım acana bu telkinlerin etkilerini mi yazmak yada güzin ablaya yazar gibi mi yazmak bu arada şu kesinnn güzin ablaya yazılan türde mailler daha dikkat çek,yor sanrım bu sitede dusun ben olsam yani 2 gün önceki ben olsam böle tepki vermezdim ama verdim telkinleri etkisi bu bu yazım eminim duyarlı insanların ilgisini çekecektir bu site umarım günlük bölümünün amacından sapmasına izin vermez çnkü günlük tutacaktım gerek duymadım bunları okuyunca sevgiyle kalın...