Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 08:47 PM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: 2.günüm etkileri yaşadım mucize mi ne:)

sevgili realasmin...benim günlüğümün ilk günlerini okumuş olsaydın..yazdıklarımın tamamen telkinlerin benim hayatımdaki etkileri ile ilgili olduğunu görecektin..( gerçi bunu yapman için epeey bir geriye dönük mesajlara bakman gerekir..nisandan beri çok gün geçti üzerinden) .hiç birimiz..şu kadar saat ego güçlendirici dinledik ve etkisi şu oldu diyemez..çünkü..hiç kimse tek bir telkin dinleyerek başlamıyor...yeni gelen arkadaşlar...kendilerini anlatırlar..sf oldukları..başka sorunlarını anlatırlar.. günlüklerinde veya başka bir yerde... onun değişimi yazdığı mesajlardan belli olur...zaten..ilk yazdığı mesajla son yazdığı mesaj arasında daima fark olur......eyleme dökülmemiş telkinlerin pek bir yararı olmadığına inanlardanım..işte güzin ablalıkta bu noktada devreye giriyor..arkadaşlarımız telkinleri dinleyerek..değişimler yaşıyorlar kendi içlerinde ama...ilk zamanlar bunu dışarıya yansıtmaya çekiniyorlar...veya alıştığı durumu değiştirmeye korkuyorlar..bizde onları yüreklendirmeye çalışıyoruz...bir an önce hayatta kendi istedikleri noktada olsunlar diye...telkinleri dinleyen arkadaşlarımız...telkinleri neden dinleme ihtiyacı duyduklarını, veya telkinleri dinledim şöyle gelişmeler yaşıyorum demeye ihtiyaç hissetmiyorlar, çünkü bizler birbirimizi o kadar yakın bir sevgiyle takip ediyoruzki, yazılan her mesajda gelişimi, değişimi, veya geri dönüşü görüp...senin güzin ablalık dediğin yöntemle yanında olmaya çalışıyoruz...mesajlarını güzin ablaya yazar gibi yazmaya ihtiyacın yok...günlük aç ve kendine yaz...günlüklere yazılan mesajlarda biz kendi gelişimimizi takip ederiz...ben geçen gün oturdum..nisan ayından beri kendi yazdığım mesajları okudum...geçmişte bir olaya nasıl tepki vermişim? şimdi o konuya bakışım nasıl...sonuçta hayatımızı değiştirmek için şimdi ve buradayız...dilediğin değişikliklerin derhal gerçekleşmesi dileğiyle saygılı sevgiler..