Son haftalarda youtube'da bir yavaşlama var.Bunun nedeni nedir çok fazla ilgi var ondan mi bilemiyorum.
Birde sizin hizinizda önemli.Kablolu kullaniyorsaniz bu yavaşlamadan daha fazla etkilenmiş olabilirsiniz.
Sorun telekom'un yurtdışı çıkışlarından kaynaklanıyor.
Başka bir yerde böyle bir bilgi geçmiş
Telekomdan da resmi bir açıklama sonunda geldi. Kullanıcılar tarafından farkedilebilir bir hasar değil diyor ama ben baya bi fark ettim . Tam da dediğim gibi yurt içinde problem yok yurt dışında yavaşlama var. Hepimize geçmiş olsun şubatın ilk hafta sonuna kadar çözülecek galiba.
TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.
MEDTÜRK DENİZALTI FİBER OPTİK KABLO ARIZASI
Türkiye İtalya arasındaki MEDTÜRK Denizaltı Fiber Optik Kablo Sistemi 28 Ocak 2007 Pazar günü Marmara denizinde hasara uğramıştır. Uluslararası internet bağlantısının bir bölümünü sağlayan hasar nedeniyle kullanıcı tarafından farkedilebilir bir aksaklık meydana gelmemiş, yaşanması muhtemel kayıpların yedek internet kapasitesinden karşılanması için gerekli önlemler alınmıştır.
Arızanın doğası nedeniyle yurt içindeki internet iletişiminde herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
Söz konusu kablonun onarımı ve arızanın en kısa süre içerisinde giderilmesi için gerekli girişimler başlatılmıştır.
Not:Sanki şimdi daha iyi gibi acaba düzeldi mi?