Konu
:
2.günüm etkileri yaşadım mucize mi ne:)
Tekil Mesaj gösterimi
18-12-2007, 01:58 AM
#
10
(
permalink
)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: 2.günüm etkileri yaşadım mucize mi ne:)
relasmin cim.. bi yerlerde yazmıştım ama bulamadım şimdi..
tekrar kısaca özetleyeyim...
telkinlerde subliminal mesaj ve ritimli okuma tekniği kullanılmakta..
subliminal mesaj başka bir objenin içerisine gömülü olarak hazırlanmış işitsel veya görsel diğer mesajdır... normal duyma ve görme eşiğimizin altında kalarak bilinçli zihnimiz tarafından farkedilmemek üzere tasarlanmıştır.. farkedilmezler ancak bilinç altımız bunları kaydeder..
telkinlerin içerikleri yanlış davranışlarımız yerine doğru olanları koymak üzerine tasarlanmıştır..
bunlar hayatımıza yansıdakça telkinlerin etkilerini farketmiş oluruz...
ancak çoğu kişi analizlerini kendine dönük yapmadığı için bu işin ucunu telkinlere bağlanmakata zorlanabilir...
lakin bilinçli olanlar günlükler deki enerji değişimini takip ederek etkilerin farkına daha rahat varir..
uzun süredir kitap okumayı bırakan yada spora gitmeyi ihmal eden biri telkinleri dinledikten sonra bunları yapmaya başlar ...
ama kendine güven telkininin yada suçluluktan kurtul telkinin bunda katkısı olduğunu bağdaştıramayabilir...
kilo verme telkinini dinleyen bir arkadaşımız günlüğünde yaptığı diyetin faydalarını .. yürüyüşle bunu destekleyerek kilo vermeye başladığını anlatabilir ama
telkin sayesinde doğru beslenme çizelgesine sadık kaldığının farkında olmayabilir...
kişisel gelişim ve bunları hayatımıza uygularken yaşadıkları ile ilgili herşeyi sohpet havasında birbirimize aktarırken
konular ile ilgili olarak yaşantımızdaki her kesiti tüm çıplaklığı ile bu sayfalara aktaran cesaretli arkadaşlara milyon kez teşekkürler...
neden mi .. telkinler sayesinde blokajları çözülerek (farkında olarak ya da olmayarak ) bir çeşit arınma yaşarlar yazma terapisi ile..
buna güncel olan olaylar da dahildir taa çocukluğunda yaşadığı bir anı yada gördüğü rüyada...
bilinç altı hem bir ahzine hem kara kaplı defterimizdir.. içinden nelr çıkacağı hiç belli olmaz..
telkinler bu kapıyı aralayan anahtarlardır.. ve kapı açılınca derinlere gömülenler ortaya çıkar...
bu bazen bizi üzen fakat çeyizmiş gibi sakladığımız sıkıntılarımızdır yazar kurtuluruz..
bazen hiç farketmediğimiz yazar şair yönümüzdür yazdıkça keşfederiz...
burada etkili bir sinerji var mutlaka sende bunu yüreğinde hissedeceksin canım...
kelimeler aramızda köprü olur ve birimizin ayağı taşa takılsa hepimiz seferber oluruz o engeli kaldırmak için...
dilimizin döndüğü tecrübelerimiizn elverdiği ölçüde...
ve birbirimizi mutlu etmek için tüm gerçeklerin içinde bu sanal dünyada turuncu yıldız da veririz gerekliyse...
tıpkı şimdi sana yollayacağım bu çiçekler gibi..
günlük açmıcam dedin ama günlüğün seni buldu galiba canım benim..
çaktırmadan bu sayfa sana özel bir köşe oldu...
seni özlediğimizde gelir burda bir kahve içer hatrını sorarız...
sevgiler..
Açık Profil bilgileri
shamanic nickli üyeye özel mesaj gönderin
shamanic - Daha fazla Mesajını bul