Alıntı:
fatale Nickli Üyeden Alıntı
Tüm bunların yanı sıra bilirim ki, bir kabuk çatlamaktadır ve bu sıkıntı o yüzden yaşanmaktadır. |
dün gece benim kabuğum sanki çatlamaya başladı.ve yine anladım ki ben kendimi doğru yolda sanarken aslında kendime zarar vermişim.
mümin sekman'ın bi kitabı vardı."Ya Bir Yol Bul Ya Bir Yol Aç Ya da Yoldan Çekil" okumadım ama adından anlaşılıyor ne cevherler
sakladığı.ve inanın bana nedenler ve çözümler isminde anasayfaya büyük bi başlık açarsak yüzbinlerce psikolojik hastanın
kendi kendisini tedavi etmesinin yolunu göstermiş ve aydınlatmış olacağız.bu konuyu şiddetle savunuyorum.muhakkak açılmalı bu sayfa.
bir kişi dahi faydalanırsa biz kazanmışız demektir.önemli olan bu sayfanın çabuk görülecek yerde olması.geçende ses tonları ile ilgili
mesajı ilk defa gördüm.3 aydır burlardayım yeni rastladım.böyle topicler gibi aralarda kaynamaması için orta yere açılmalı bu nedenler sayfası.
ve neden sorusundaki tılsımı farkettiğimde hatamın ne olduğunu bikaç hafta önceki mesajıma ekleyim de
ordan daha iyi açıklarım aradaki farkı.reklamlardan sonra devam edecek bi yere ayrılmayın