Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2007, 08:10 PM   #13 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: 2.günüm etkileri yaşadım mucize mi ne:)

hani kapı aralığından bakan çocuklar vardır ya? bir yanları cesaretlidir..diğer yanları ürkek..kaç yaşındasın bilmiyorum ama sana bakınca kapı aralığından bakan çocuğu çağrıştırıyorsun bana ...araladığın kapı senin özgür iradenle ya tam açılacak yada kapanacak...açarsan..kapının diğer yanı özgürlük... kendinle, gerçek olan senle buluşacaksın..kapının diğer tarafındaki sen'in sevgiyle anlatacak çok şeyi var.. kendinle yüzleşirken çokta harab etme özünü...zaman, kendine içindeki saygıyı ve sevgiyi özgürce verme zamanıdır..zaman, sevgiye güzelliklere kendini tamamen açma zamanıdır..istersen elini tutarız...önünde yürürüz seni korumak için..arkanda, yanında yürürüz destek olmak için..eğer istersen arkadaşın, dostun, kardeşin oluruz koşulsuzca seven..haydi gel..kendine acı çektirmeden..şimdi durmak istesen bile duramazsın artık kapıyı araladın bir kere içindeki gerçek potansiyeli gördün...bir yanın sadece ürküyor.. korku yok..ama diğer yanın cesur..düşlerini kovalamana rağmen hala geliyorlarsa, vazgeçmedin demektir...vazgeçmeyenlerden olduğun için tekrar hoşgeldin... vazgeçmeyenlerden olduğun için gönüller dolusu saygılı sevgiler.........