Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2007, 11:17 PM   #7 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Düşünce üzerine

hayatımın en güzel anlarından birini yaşadım şükür.az önce eski dostlarımı görmeye gittim.baya bi sohbet ettikten sonra bi arkadaşımla çıktım.ona evine kadar eşlik ettim.nasıl olsa yürüyüşe çıktım seninle evine kadar geleyim dedim.normalde kimseyle muhabbet edemezdim.hem de hiçbir konuda sohbet edemezdim.nedenini bende bilmiyordum.az önce nerdeyse yarım saat arkadaşımla hem yürüdük hem de sohbet ettik.gündemdeki konular üzerineydi.ben onu dinliyorum hem de zevkle geçen hafta olsaydı uzaklaşırdım ya da sessizce hiç karşılık vermeden dinlerdim ki bu da iki dk geçmeden yanımdaki kişinin de susmasına sebep olurdu.az önce zevkle konuştum dinledim ben de anlattım.doyamadık sohbete.sonra evine bıraktım ve tekrar yürüyüşe devam ettim hemi de ayazda :)    valla ben bi coştum mu var ya ayaz mayaz dinlemiyom atıyom kendimi.bi yandan günümü düşünüyom  bi yandan yüksek sesle olumlamaları tekrar ediyorum.acayip zevkliydi.yine hepinize çokça teşekkürler.insanlarla arama ördüğüm duvar yıkılıyor şükürler olsun köprü kuruyorum.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla