Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2007, 01:18 AM   #32 (permalink)
fatale
Üsteğmen

Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough
Standart Ynt: İç Dökümü

Unutma Beni Çiçeği

Ben bir unutma beni çiçeğiyim.Sevdiğinin yollarında yeşeren.Her hatırlanışında yeşeren, çiçeklenen.Hatırlanışın coşkusuyla,içi sevgiyle dolup taşan.Unutulduğunu hissettiğinde anında boynu bükülen ve bir anda biten.

Masmaviyim ben herkese karşı.Aşkla karşılaştığımda pembeleşirim.En sevdiğim halimdir.Lakin aşk,çok defa soldurmuştur pembeliğimi.Yine de baki kalan maviden aldığım güç ile her zaman pembeleşmeye hazır kalmışımdır.Anlayacağınız,evet, aşk kimi zaman soldurmuştur ama öldürememiştir beni.

Şimdi senin beni unutmuşluğunda, hep bir ümitle başımı dik tutmaya çalışıyorum. Sıkça düşmeye yüz tutuyor yapraklarım ,fakat direniyorum. Unutma beni,bitirme beni,diye haykırarak,kendimi hayatının köşelerine asmak istiyorum.Biliyorum ki,o köşeler benimle şenlenecek ve hayat bulacak.Bu hissiyatla,ümit ederek bekliyorum.Lütfen al beni hayatına,mutfak masanın üzerine..

Hatırla ve konuş,sohbet et, paylaş benimle hayatını. Uzaklaşıp,unutup, çiçeklerimi soldurma.

Haydi unutma beni..Lütfen unutma beni..

Yazan: fatale