Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2007, 01:41 AM   #124 (permalink)
asisler
Guest

Standart Ynt: Öğrendiklerim

1-) Elverişsiz herhangi bir durumla mücadele etmek, sadece o durumun üstünüzdeki gücünü arttırır.

2-) Kötü olanı görmek ve onu dinlemek, kötülüğün başlangıcıdır.

3- Ben bolluğum, refahı çekerim, bu istekle dengedeyim ve başka bir şekilde düşünmeyeceğim !

4- Hayatımın her alanında bolluk olmasına ilişkin ist6eğimle kusursuz bir şekilde titreşim yapan düşünceleri düşünmeye kararlıyım. Odağımı dolayısıylada ÇEKME gücümü, geçmişte ne olduğunun yada ne olmadığının üzerinde sabitleyen bütün düşüncelerden kendimi kurtarıyorum !

5- Ben Tanrı, Allah yada adı herneyse işte O nunyarattığı bir şeyim ! O yaratıcı bereketlidir. Yaratıldığım şeyden olmalıyım. Yaratıldığım şeyden olmak demek Tanrının benim refah dolu bir hayatın keyfini sürmemi istediği anlamına geliyor. Şu andan itibaren hayatı bu şekilde dışa vuracağım !

6- Bütün gün boyunca düşündüğüm şey oılacağımdan eminim ! Para olmak istemiyorum Ama sonsuz zenginliğin ve sonsuz paranın sahibi olmak istiyorum ! Şu anda saat 01:25 ve ben Para ile mutluluk olmaz diyenlere inat hem sonsuz parayı hemde sonsuz mutluluğu istiyorum.

Sakın haa çok bencilmiş falan demeyin...

SİZDE İSTEYİN BANANEEEEEEEEEE

7- SINIRSIZ BİR BOLLUKTAN GELDİĞİME GÖRE SINIRSIZ BİR BOLLUĞUM. DOĞDUĞUM ANDAN ŞU ANA KADAR GEÇEN SÜRE İÇİNDE BANA ENJEKTE EDİLMİŞ TÜM SINIRLANDIRMALARDAN ŞİMDİ ŞU AN KURTULUYOR VE TEKRAR İÇİMDEKİ SINIRSIZ GÜÇLE KUCAKLAŞIYORUMMMMMMM