Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2007, 02:23 AM   #125 (permalink)
asisler
Guest

Standart Ynt: Öğrendiklerim

Zamanda yolculuk mümkün müdür? Geçmişe gitmek ya da geleceği görebilmek... Geçmişe gidebilseydik eğer farklı şeyler yaşamayı mı tercih ederdik gerçekten, yoksa geleceği bilmek bugünün heyacanını kaçırırımıydı? Bizler ışık varlıklarız ve aslında zaman diye bir şey yok. Her şey an boyutunda olmaktadır. Geçmiş, gelecek ve şimdi. Ama oyun oynamayı mı tercih ettik, lineer zaman boyutunu algılamayı... Her şey küreselken , atomdan gezegenlere kadar, zaman neden küresel değil de lineer... Belki de koca bir yalan.

Hepimiz bu dünya sahnesinde birer oyuncuyuz. Gözlerimiz bağlı. Aynı yuvadan geldik. Cennette hep beraberdik belki de. Ama herşey o kadar mükemmeldi ki .... İçimizden bazıları oyun oynamak istedi. Başka bir boyutta buluşacaktık, gözlerimizde perde. Orda birbirimizi hatırlamadan belki birbirimizin yanından geçip gidebilecektik. Değişik sahneler, değişik kostümler.. Bakalım kaçımız dostlarını hatırlayabilecek, yuvanın enerjisini bu boyuta getirip cenneti burada yaratabilecekti? Amaç tanrısal yanımızı hatırlamak ve ruhsal ailemizi bulabilmekti.... Belki içimizdeki sevgi bize yol gösterebilirdi. Dostlarımızı tanımak için gözlerimiz yetmezdi çünkü onların önüne perde konmuştu... Gerçeği bulabilmek için kalbimizle görebilmeyi öğrenmemiz gerekirdi. Ama oyun oynadığımızı unuttuğumuz için bu boyut acı verebilmekteydi. Zaman diye bir şey vardı, öyle birşey ki yakalamak, durdurmak mümkün görünmüyordu... Herşey gelip geçici gibiydi.. Ya da biz öyle algılıyorduk...

Zaman varsa ölüm de vardı tabii ki....... Onlar oyundan çıkmayı kendileri mi istiyorlardı, kurallara mı uymamışlardı ya da bu durumu önceden mi planlamışlardı? Ayrıca bu durum tüm oyuncular için geçerliydi... Aynı yere mi gidecektik? Hatırlama oyununu başaranlar mı buluşacaktı yoksa her seferinde oyuna yeniden mi dahil oluyorduk minicik bir bebek olarak? Doğum çok güzel olarak algılanırken ölüm çok acı bir şeydi. Gerçekten öylemiydi. Mezun olanlar varmıydı? Bize yardım ediyorlarmıydı?

Bize yardım eden, yol gösteren sevgi dolu melekler ve rehberlerimizle iletişim kurabilirmiydik? Hiç bir şey tesadüf değilse bu yüce ilahi düzen içinde bizim rolümüz ne derece önemliydi? Mutluluklarımız, acılarımız, özlemlerimiz, dileklerimiz, kaybettiğimiz dostlarımız ....Belki henüz yaşamadığımız bir sürü olay.... Bütüne ne derece etki edebiliyoruz ya da ne derece etki etme hakkımız var? Özgür iradeye sahibiz evet ama evrensel yasalar ne dereceye kadar bizi özgür bırakıyor?

Bu soruların cevaplarını bulmak için her gün kalbime dönüyorum, rüyalarımda bana yol gösterilmesini istiyorum ve en iyi bildiğim şekilde hiçbirşeyi yargılamadan, tüm kalbimle herşeyi sevmeye çalışıyorum... Daha yuvaya yolculuğum devam etmekte elbet cevapları hatırlayacağım ve an boyutunda yaşamayı öğreneceğim, belki zamanda yolculuğu belki astral seyahati. Ama tüm bunlar hazır olduğumda olacak biliyorum.

Tüm meleklerden bu yolculukta bana rehberlik etmelerini ve doğru yolu göstermelerini istiyorum.

Alıntıdır ona göre :)