Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2007, 02:26 AM   #67 (permalink)
Regina
Teğmen

Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Regina is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Regina'nın günlüğü

Hep aklımda burası ama hiç uğrayamadım... Hala hastalığım devam ediyor. 2-3 gün korkunç başağrıları çektim, öksürük gece uyutmuyor ve bugünde başım ağrıyor. Kolay kolay geçmemesinin nedeni Noel dönemi olması. Heryerde bi parti bi yemek var ve kaçırmak istemiyorum. Arkadaşlarımla Noel yemeğini kaçıramam zaten kırk yılda bir görüşüyorum, eski iş yerimin Noel partisini kaçıramam süper lüks bi otelde, yeni işimdekilerle de yemeğe gitmem lazım ayıp olur, fransız kızla erkek arkadaşım gelmeden buluşayım söz verdim sonra zaman bulamıyorum derken geçemedi bu hastalık. Bugünde göya hastayım dans pistinde tozu dumana kattım. Ama iştahım yoktu. Çorbayla tatlıyı yedim ama salmonumun yarısını bile bitiremedim. Bir bardak şarap başımı ağrıtmaya yetti...

Yeni iş çok sorunlu beni çok mutsuz ediyo. En üzüldüğüm tarafı da ders çalışmaya vakit bulamıyo olmam. Mezun olduğum üniversiteye iş başvurusu yaptım. evime yakın, beni mutlu eden bir ortam ve saatleri daha az, kendi işimi kurmama ve ders çalışmama zaman bırakacak kadar az ama geçinmeme yetecek kadar çok çünkü maaşı daha yüksek. Bakalım inşallah olur.... Bu işim de boşuna değildi düşündüğümde. Herşeyin bir amacı var ve kendi işimi kurarken bu işte öğrendiklerim ve bağlantılarım inanılmaz işime yarıycak.

Çok korkunç bi rüya gördüm sinirimi bozdu. Annanemin eski evinde bir grup insanla oturuyorum. En yakın arkadaşım (şu an Amerikada olan) Japonlar, zenciler falan... ben çok ufak tefek Japon bir kızla konuşurken birden zenciler ayaklanıyo, birine kızıyolar ön tarafa doğru koşuyolar. Zencinin birnin suratını yakın çekimden görüyorum sinirden damarları atıyo. Ben huzursuz oluyorum yavaşça aradan sıyrılıp o odadan çıkıyorum. Bir bakıyorum olay büyüyo banyoya saklanıyorum banyo karanlık ve banyoda bir ceset var. Aman Allahım noldu burda diyorum. Odaya doğru bakıyorum yavaşça bir de ne göreyim. Zencilerden biri diğer herkesi öldürmüş oda ceset dolu. Aklımdan annanemin mutfağında geride gizli duran o büyük dolaba saklanmak geçiyo. (Bu arada yemin ederim bilinçli olarak o dolabın varlığını çocukluğumdan beri hiç hatırlamadım rüyamda görünce hatırladım) Mutfağa bi bakıyorum katil zenci bana arkası dönük elinde bıçak duruyo. Sokak kapısı mutfak kapısının tam yanında. Açıp kaçsam yakalanırmıyımın hesabını yaparken uyandım... Artık en ufak bir kavga çıksa tabanları yağlıycam bu rüyadan da bunu öğrendim. :P Ama eminim daha derin bi anlamı var...

Neyse ben pozitif değilim bikac gundur bazı sebepler yuzunden ama yarın için olmasada persembeden sonrası için umutluyum. Her zamanki gibi elimden geleni yapmaya devam edicem... Amacım negatif olmamak bunalım olmamak değil hergün mutlu olup şükretmek. Bunu da başarıcam insşallah.

Herkese hepinize sevgi gönderiyorum. Görüşmek üzere...
Regina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla