Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2009, 08:49 PM   #6 (permalink)
the desert
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light

canım benım ya ne kadar doğru şeler soylemışsın sankısen anlattıkça kendımı goruorum..o çembere sıkışmış mutsuz kendımı gordum ayna oldun bana..benımde sıyah gıbı duygularım var..kışılığım oyle bı ınsan ya vardır yada yoktur..gri yoktur bende de ara renkler yoktur.halbukı ne guzle ara enkler vardır...parlak canlı..mesela bı kırmızı soksam hayatıma ne kaybederım?renklı renklı bı yaşam yaratsam kendıme..yumuşacık renkler gokyuzu mavisi.....ateş kırmızısı...bal köpüğü...sarılar.eflatunlar.nedne sıyah=?nedne en cok sevdıgım gıysılerım sıyah ve beyaz?neden bu onyargılarım huzusrsuzluklarım neden?nedne dunyaya salt at gozluguyle bakmalarım ?içim acıo....nasıl değişicem ben bu yaştan sonraa?
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla